co za sieroty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
lofix1 napisał/a:
SK - ślunsk, kotowice
[TSK], czyli woj. Świętokrzyskie powiat Skarżyski.
SK to Śląsk Katowice. Coś Ci nie wyszło cwaniaku warszaFski..
Pełna szydera, gaz do dechy ;D 0:42 "Stary zostaw se go kurwa"
zostałeś ujebany z blachy:D
w polsce to już chyba nic mnie nie zdziwi , koleś otwiera apteczke a tam śruborkęt trzy zarowki i smar
Mogli poprosić o pomoc ojca Mateusza mieli nie daleko.
Ja piernicze, mają talent aktorski
rawcio93 napisał/a:
Ja pierdole sam by ta kotwiczke szybko wyciagnal i poszedl dalej lapac a tu taki byk i sie pierdoli jakby mu wedzisko w noge weszlo. Ludzie bez reki sie lepiej na hardzie zachowuja.
Jedyne co potrafisz wyciągnąć to czyjegoś spoconego kutasa i zapakować sobie go w ryj po same bile.
i nikt w filmiku powiedział: "A JAKBYŚ MU W OKO TRAFIŁ"? ...
w szkole zawsze padał ten tekst jak tylko ktoś z czegoś strzelał, nieważne czy była kulka papieru ze śliną, czy kamień z procy.
w szkole zawsze padał ten tekst jak tylko ktoś z czegoś strzelał, nieważne czy była kulka papieru ze śliną, czy kamień z procy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów