Afryka i takie małe starcie podczas próby upolowania obiadku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
pięknie pokazani kibice legii gdy złapali przeciwnika za szalik ale nie wiedzieli że za rogiem marszałkowskiej,kaczynowskiej,gnojowskiej czy jak tam się te wasze zjebane warszawskie ulice nazywają czekają przyjaciele którzy pomogą swojemu.
Wypad z mojego terenu
fajna konkluzja,
bo dotyczy też ruskich wszy,
lukaszenki i putina
małe kmioty a pompują się jak balony na odpuście
fajna konkluzja,
bo dotyczy też ruskich wszy,
lukaszenki i putina
małe kmioty a pompują się jak balony na odpuście
Dobra, chuj, że nie będzie obiadu, ale tyle co se kurła kot na krowie pojeździł to jego
Widzisz, nawet takie bawoły wiedzą, że zjednoczone mogą pokonać monarchów dżungli.
A głupie polaczki dalej się kłócą między sobą o gówna a politycy się cieszą i ich coraz bardziej kroją.
obiad w sumie był już na talerzu, ale nikt się nie spodziewał hiszpańskiej inkwizycji nawet operator kamery się zaczął wycofywać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów