Kurwa, co to znowu za jakaś zjebana konkurencja? Olimpiady nie oglądam! Nie dość, że nasi dostają wpierdol większy niż na Ełro 2020/21,.
Normalne, stare konkurencje odpadają, nowoczesne wchodzą, zawsze była mała rotacja, wolę bmx niż snookera. Nie wiedziałem, że nasi piłkarze grają na olimpiadzie.
Kurwa, co to znowu za jakaś zjebana konkurencja? Olimpiady nie oglądam! Nie dość, że nasi dostają wpierdol większy niż na Ełro 2020/21, to jeszcze jest masa konkurencji o których nikt nawet nie słyszał! Próbowałem oglądać koszykówkę 3x3... no właśnie, próbowałem bo oglądać się tego czegoś nie da, a zasady rozumieją tylko wtajemniczeni! I tu dygresja, nasi komentatorzy chyba nie są wtajemniczeni, bo pierdolą jak potłuczeni...
Wygląda na BMX Cross
Kurwa, co to znowu za jakaś zjebana konkurencja? Olimpiady nie oglądam! Nie dość, że nasi dostają wpierdol większy niż na Ełro 2020/21, to jeszcze jest masa konkurencji o których nikt nawet nie słyszał! Próbowałem oglądać koszykówkę 3x3... no właśnie, próbowałem bo oglądać się tego czegoś nie da, a zasady rozumieją tylko wtajemniczeni! I tu dygresja, nasi komentatorzy chyba nie są wtajemniczeni, bo pierdolą jak potłuczeni...
Kolejny kurwa przegryw którego życie toczy się wokół powrotu z roboty żeby wypić harnasia przed TV, jacy wy jesteście przyjebani, sadolowi specjaliści.
Normalne, stare konkurencje odpadają, nowoczesne wchodzą, zawsze była mała rotacja, wolę bmx niż snookera. Nie wiedziałem, że nasi piłkarze grają na olimpiadzie.
Rotacja, spoko. Nowe sporty, spoko. Ale my na olimpiadzie mamy już nawet jazdę na deskorolce i softball!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów