📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest wszystko chuj, ale w 2:37 karetka sobie przejeżdża bez zbędnego skrępowania
Jebnął to jebnął na chuj drążyć temat.
Prawda jest taka że jakby nie wyszedł z domu to by nie przyjebał.
Pizdeusz wymusił to w niego przypierdolił nie zależnie od prędkości. Zgodzę się kapkę mniej mniejsze szkody.
Prawda jest taka że jakby nie wyszedł z domu to by nie przyjebał.
Pizdeusz wymusił to w niego przypierdolił nie zależnie od prędkości. Zgodzę się kapkę mniej mniejsze szkody.
@El_Vito Przejedź tak z 300-400km w większości krajówkami z jednym pasem i stosuj się do ograniczeń prędkości od znaku do znaku w 100% (+-1 km/h). Powodzenia!
Nie mówię o zapierdalaniu 150 na 50tce.
Nie mówię o zapierdalaniu 150 na 50tce.
Antek01 napisał/a:
Zasadniczo to jesteś skończonym kretynem.
Słuchaj no pedale. To że nie masz prawa jazdy to widać, albo jesteś z drogówki bo intelektu brak.
a ja uważam że debilami są ci którzy na drodze z pierwszeństwem jadą jak na filmie
na drodze obowiązuje podstawowa zasada ograniczonego zaufania: inny może złamać przepis bądź na to przygotowany to nie będzie wypadków
gdyby ten co wymusił I ten drugi jechał z dozwoloną prędkością NIE DOSZŁO BY DO ZDERZENIA
koniec kropka to jest fakt, wg prawa winny jest ten wymuszający
dlatego właśnie 25lat-35lat mają najwięcej wypadków bo uj mam pierwszeństwo to uj pruję ile wlezie z klapkami na oczach a jak pieszy wejdzie na czerwonym to xuj poleci w kosmos zginie i xuj mu w dupe bo ja mam pierwszeństwo
na drodze obowiązuje podstawowa zasada ograniczonego zaufania: inny może złamać przepis bądź na to przygotowany to nie będzie wypadków
gdyby ten co wymusił I ten drugi jechał z dozwoloną prędkością NIE DOSZŁO BY DO ZDERZENIA
koniec kropka to jest fakt, wg prawa winny jest ten wymuszający
dlatego właśnie 25lat-35lat mają najwięcej wypadków bo uj mam pierwszeństwo to uj pruję ile wlezie z klapkami na oczach a jak pieszy wejdzie na czerwonym to xuj poleci w kosmos zginie i xuj mu w dupe bo ja mam pierwszeństwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów