W dniu 18 sierpnia 2013 r. około godz. 5.03 w Białymstoku na ul. Tysiąclecia Państwa Polskiego, miał miejsce wypadek drogowy. Samochód osobowy Honda Civic zboczył z drogi i uderzył w słup oświetlenia ulicznego, pojazdem podróżowała jedna osoba. W wyniku zderzenia pojazd został rozerwany na trzy części.
Działania Straży Pożarnej polegały na zabezpieczeniu miejsca zdarzenia, odcięciu pasów bezpieczeństwa, kierowcę Hondy uwolniono przy pomocy narzędzi hydraulicznych, ewakuowano z pojazdu na desce ortopedycznej i przekazano Pogotowiu Ratunkowemu. Policja kierowała ruchem na miejscu zdarzenia.
W akcji brały udział 3 zastępy Państwowej Straży Pożarnej (16 strażaków).
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Wypadek taksówki w Białymstoku. Kierowca przeżył, więc leci tutaj. zastanawia mnie jak można przeżyć wypadek gdzie pojazd wygląda aż tak na nie do wyklepania.
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To jakby teraz jakiś majster skleił tego szrota z tym spod Brzozowa to by pewnie całkiem ładne S8 wyszło
pawlakpl napisał/a:
Wypadek taksówki w Białymstoku. Kierowca przeżył, więc leci tutaj. zastanawia mnie jak można przeżyć wypadek gdzie pojazd wygląda aż tak na nie do wyklepania.
pewnie pasow nie zapial, szybko wylecial i go ominelo to cale bycie zgniatanym i cietym przez blache. zbrodniarz...
Szkoda, że przeżył. Nadal stanowi zagrożenie na drodze. Ludzie się nie zmieniają. Co najwyżej przybierają "maski".
jakie nie do wyklepania, za jakiś czas pewnie będzie na allegro igła bez wypadkowa
Białystok - stolica naziolskich kurew. Nawet mi typa nie żal, szkoda, że jednak się nie zabił. Samochód pewnie spawany z kilku innych, dlatego przy uderzeniu rozpadła się z powrotem na czynniki pierwsze.
Hmmm,jasna tapicerka...lubię takie.
białystok..kurwa.. nie wiem czemu ale wkurwia mnie ta wieś
Piwko za pokrowce!
Widac te Ci co za komuny ta latarnie wbetonowali, nie mieli gdzie cementu sprzedac. Poza tym tak wlasnie konczy auto "bezwypadkowe" sprowadzone od babci, ktora od nowosci jak kupila nigdy nim nie jezdzila.
tył i bok się przyda - pozostałe drzwi też można wyklepać. Nowy-stary silnik, trochę szpachli, wizyta na złomowisku po jakieś drobiazgi typu szyby i jest igła.
On jest już po pocięciu przez strażaków, dlatego tak wygląda. Na zdjęciu widać nawet nożyce hydrauliczne i rozpierak.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów