📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chyba jeszcze nie widziałem żeby motocyklist(k)a rozjebał się przy tak niskiej prędkości
Niezłe stężenie "faków" na metr kwadratowy
Niezłe stężenie "faków" na metr kwadratowy
Z jej instagrama wynika, że to nie pierwszy raz gdy się wyjebała na motocyklu... i dalej się nie nauczyła.
_Myszcz_ napisał/a:
W kasku wyglada nawet ok
Jakbyś ją ruchał to też powinna być w kasku, inaczej czar pryska.
Jehuty napisał/a:
No żyje ale czy tak dobrze się ma to nie wiem, lekarzem nie jestem, zbiera kasę na leczenie gofundme.com/wxdfft-get-back-on-my-feet
przecież tylko nogę połamała (kość strzałkowa i piszczel), więc nic jej nie będzie. a 3k to śmieszny hajs za leczenie.
Ale jaka motovlogerka - sama nazwa zakłada kogoś kto potrafi jeździć a tu laska nie wie nawet co to przeciwskręt jeszcze to podparcie nóżką
gościu który podbiega jej na pomoc nie wie czy ma ją :"fuck" czy ma "call najn łan łan"
ps a tam sprzeczacie sie masa,brak umiejetnosci wg mnie no ewidentnie koła były złe i asfalt,asfalt też był zły to była własnie przyczyną wypadku
ps a tam sprzeczacie sie masa,brak umiejetnosci wg mnie no ewidentnie koła były złe i asfalt,asfalt też był zły to była własnie przyczyną wypadku
a co ona nagle zapomniała że ma gaz a manetce? ehhh
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów