18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:11
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:56

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
w................4 2013-08-25, 15:19 113
Po chuj tak wyprzedzał? Jak się nie umie jeździć to się nie wsiada za kółko fury z napędem na tył. Twój kolega niestety tylko potwierdził stereotyp o ludziach jeżdżących BMW.
Zgłoś
admarioo 2013-08-25, 15:21 6
ostry dzwon :/ a tam ktos wypadl z tej bemki jak zatrzymala sie na drzewie - mial wiekszego farta. tak czy siak szkoda chlopaka chociaz jak gimbusy zasiada przed kompami to posypia sie komenty typu - kolejny debil z bmw itp itd.
Zgłoś
qras 2013-08-25, 15:23
jak tempe to karma zadzialala
Zgłoś
sskull 2013-08-25, 15:29 23
Przykro mi z powodu śmierci twojego kumpla, ale niestety jesteśmy na sadisticu.

W testamencie miał zapisaną kremację?

Zgłoś
1.Michal 2013-08-25, 15:40 5
Widać gościa, który nie miał pasów i jest cały (u ruskich powszechne). Czasami się tak zastanawiam nad tymi pasami. Bo bez nich człowiek teoretycznie hamuje swoje ciało na dłuższym dystansie, bo nic cię nie trzyma. Z fizyki wiadomo, że im dłuższa droga hamowania, tym mniejsze przeciążenia, a to one właśnie zabijają. Tak sobie tylko luźno piszę i sam pasy zapinam
Zgłoś
Komediant1 2013-08-25, 15:58 36
Kupie felgi.
Zgłoś
SlawomirL 2013-08-25, 16:47 97
admarioo napisał/a:

... jak gimbusy zasiada przed kompami to posypia sie komenty typu - kolejny debil z bmw itp itd.

Mam już swoje lata i nie uważam się za "gimbusa" ale to co widziałem na filmie i to co przeczytałem z relacji podanej w wiadomościach z Malborka to stwierdzam - debil z bmw (z wyraźnym zaznaczeniem "debil", nie istotne czy to było BMW czy inna marka).

Teren zabudowany, młody niedoświadczony kierowca za kierownicą samochodu o sporej mocy, cyt."wyprzedzał kolumnę samochodów" i najważniejsze - cyt. "W ten sposób znalazł się na lewym pasie naprzeciwko prawidłowo jadącego opla corsy, którym rodzina z małym dzieckiem..."

Debil, debil i jeszcze raz debil. Jedyne co mi żal to tej rodziny z Opla Corsy a gimbusem to można nazwać Ciebie.
Zgłoś
RockyWood 2013-08-25, 17:24
@1.Michal

no tak - masz rację: zamiast zatrzymać ciało pasami to można kierownicą albo ewentualnie przednią szybą

na chuj komu te pasy w takim razie.
Zgłoś
o................i 2013-08-25, 17:47 20
Cytat:

Widać gościa, który nie miał pasów i jest cały (u ruskich powszechne). Czasami się tak zastanawiam nad tymi pasami. Bo bez nich człowiek teoretycznie hamuje swoje ciało na dłuższym dystansie, bo nic cię nie trzyma. Z fizyki wiadomo, że im dłuższa droga hamowania, tym mniejsze przeciążenia, a to one właśnie zabijają. Tak sobie tylko luźno piszę i sam pasy zapinam

Pasy są do dobre przy prędkości 50 km/h kiedy uderzasz np. w drzewo. Gdyby nie one łamał byś kark na przedniej szybie, a tak to może masz żebra połamane, może nawet nie. Przed zrobieniem z siebie mielonki przy jebnięciu w tira z prędkością 200 km/h i wyprzedzaniu na podwójnej ciągłej nie uchronią cię żadne nowinki techniczne, tylko zdrowy rozsądek, który nie pozwoli ci na takie rzeczy.

Co do tematu, takich debili powinni powinni rozrzucać po polu jako padlinę na dla kruków a ich rodzinom wypalać na czołach oznaczenia, żeby każdy wiedział, że wydali na świat debila i lepiej nie dopuścić ich do rozrodu by chujowe geny w populacji nie przetrwały.

Byłem świadkiem podobnej historii jakieś 10 lat temu w wigilię. Pewien pierdolony debil wyprzedzał na ciągłej pod górkę passatem a z naprzeciwka jechał jakiś dziadziuś maluchem, szkoda, że nie tirem. Niestety trup na miejscu i debil z volksgówna tylko poobijany. Takiego śmiecia powinni na miejscu komisyjnie odstrzelić. Niestety straż miejska i policja woli najebać fotoradarów na wjazdach do miast, gdzie ktoś nie zdąży wyhamować, a znaki "teren zabudowany" często są stawiane w środku lasu kilometr przed jakimikolwiek zabudowaniami. W końcu hajs musi się zgadzać.
Zgłoś
Dziamian 2013-08-25, 17:47 7
czasami odnoszę wrażenie że powinny być ograniczenia na moc auta dla młodych z prawem jazdy, którzy mają je krótko, te bmw serii 7 nie wiem jaki miało silnik, ale najsłabsze jednostki mają okolice 200 koni (trochę poniżej) chociaż sam mam 25 lat i jestem niewiele starszy od gościa to nie oznacza że nie kumam to co dzieje się na drodze, sam łykam teraz kilometry jako przedstawiciel i widzę co się dzieje z ludźmi na drodze, co oni odpierdalają mówiąc krótko... ile to razy jadąc na S3 bez opamiętania wylatywało mi auto na przeciwny pas ruchu, mrygając i dając do zrozumienia krótko "spierdalaj ze swojego pasa bo ja wyprzedzam" i najczęściej są to właśnie młode chuje w okolicach lat 20, którzy nie mają nic w głowie (nie wrzucam wszystkich tutaj do jednego wora)
Zgłoś
flaszka 2013-08-25, 17:55
W 99% przypadków w ciemnym starym/starszym bmw + osoba przed 40 to debile / dresy / zabójcy drogowi / itd.
Zgłoś
LucaBrasi 2013-08-25, 17:59 3
Szkoda chłopaka ale wyprzedzał na czołówkę wiec powinieneś raczej napisać, że nie zginął ale popełnił samobójstwo.
Zgłoś
~Vuko 2013-08-25, 18:25 8
Jednego pojeba mniej
Zgłoś
wbijam 2013-08-25, 18:35 2
Sprzedaleś kumpla dla piw na sadolu i to po jego śmierci.Ja pierdole.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem