Na skrzyżowaniu ul. Zwierzynieckiej i 11 Listopada doszło do bardzo groźnie wyglądającego wypadku. Przejeżdżające na czerwonym świetle BMW uderzyło w hondę. Moment wypadku nagrał inny kierowca. Wcześniej kierowca BMW uszkodził jeszcze siedem aut.
26-latek w BMW jechał ul. Zwierzyniecką od strony Kopernika. Przy skrzyżowaniu ze świerkową uderzył w citroena, ale pojechał dalej. Na skrzyżowaniu ul. 11 Listopada i Zwierzynieckiej miał czerwone światło, ale prawie zmieścił się pomiędzy autami czekającymi na zielone. Prawie, bo otarł się o kilka samochodów.
Z filmu wynika, że kierowca BMW wjechał z dużą prędkością na skrzyżowanie i uderzył w stojącą na skrzyżowaniu hondę. Siła uderzenia była tak duża, że BMW zatrzymało się dopiero na pasie zieleni wcześniej uszkadzając latarnię.
W wypadku ucierpiał mężczyzna z hondy. Trafił do szpitala na badania.
26-latek z BMW był trzeźwy. Policjanci sprawdzają, czy był pod wpływem narkotyków.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Siema sadole. Wrzucam nagranie z wypadku, który miał dzisiaj miejsce w moim rodzinnym mieście (Białystok) przed 12.00.
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Film 16 sek , buforowanie playera prawilnosci - 1,5 minuty .. noż kurwa co te serwery są w innej galaktyce ?
I tu by się przydało przywrócenie kary śmierci, bo szkoda takiego szkodnika hodować w więzieniu.
@hejcior
Był trzeźwy, nikt nie zginął to pewnie zostanie uznany za niepoczytalnego i chuja mu zrobią, nawet do więzienia nie trafi. Mój kraj taki piękny.
Był trzeźwy, nikt nie zginął to pewnie zostanie uznany za niepoczytalnego i chuja mu zrobią, nawet do więzienia nie trafi. Mój kraj taki piękny.
gość w chuj czasu po czerwonym przejechał, do tego cisnął ze 130-150km/h, takiemu debilowi strach dać hulajnogę a ktoś mu dał prawo jazdy.
A czy to nie Bejca tych Januszow co szykowali samochod do sprzedazy?
Mam nadzieje ze ten burak sie połamał i zajebia mu dożywotnio prawko..
Narzekacie na ten player, młodzi sami? Starszym to się pewnie dobre czasy przypominają przy tym "lałdingu". Zacnie pierdolnął.
Ooooo.... I za to powinno być 10-15 lat puchy, a nie kurwa za 0,3 promila na rowerze.
Skurwysyn. Takiego to z auta wyciągnąć i dla przykładu jebnąć kule w łeb zaraz po wypadku na oczach wszystkich kierowców. Kilka takich kar i diametralnie by się zachowanie na drogach zmieniło. Kawał chuja w jednym flaku i obojętne jest to jaką marką pojazdu się poruszał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów