📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kepeszek napisał/a:
Za taki dowód to powinno prawko być zajebane na rok i jakieś przymusowe kursy na koszt spierdoleńca. Zero wyobraźni
Może zabiorą mu prawko, wrak auta i organy do przeszczepu
Szpecem nie jestem ale wydaje mi się że kierowca mógłbyc zmęczony, lekko spał i nie zaczaił że prawy stoi, poszedł lewym bo było miejsce myśląc że wyprzedza. Kilka razy złapałem się na takim przysypianiu, zawsze zjazd na parking i drzemka albo trochę ruchu.
Kepeszek napisał/a:
Za taki dowód to powinno prawko być zajebane na rok i jakieś przymusowe kursy na koszt spierdoleńca. Zero wyobraźni
Obawiam się, że w tym przypadku zabrali kierowcy życie
Manillajay napisał/a:
No k***a debil. sam sobie winien. Przecież tylko jakiś niedoświadczony, młody gniewny co to zapie**ala na prostej ile fabryka dała, nie mógł tego przewidzieć.
tym bardziej że prawy stoi, a z takiego też Janusze potrafią wyjechać aby koreczek ominąć.
Trzeba byc jebanym kretynem, żeby na auostradzie ani trochę nie zwolnić widząc że jeden pas całkowicie stoi. Mam nadzieje że gość jest na innym świecie.
Tak się kończy szeryfowanie
Mariusz napisał/a:
Szpecem nie jestem ale wydaje mi się że kierowca mógłbyc zmęczony, lekko spał i nie zaczaił że prawy stoi, poszedł lewym bo było miejsce myśląc że wyprzedza. Kilka razy złapałem się na takim przysypianiu, zawsze zjazd na parking i drzemka albo trochę ruchu.
Tez tak sadzilem ale po pierwsze zmienil elegancko pas i zaczal nieznacznie zwalniac. Lecial wczesniej okolo 130kmh i potem w momencie wyprzedzenia kolumny na prawym pasie jechal juz okolo 120kmh. Jak przypierdolil mial 116kmh. Wydaje mi sie, ze to jakis kretyn bez wyobrazni i do tego zmeczony albo pod wplywem jakis prochow czy innego gowna. Nawet totalnie zmeczony dobry i doswiadczony kierowca w przypadku napotkniania takiej sytuacji zwalnia znacznie i przygotowuje sie na korek przed soba. Gdyby zasnal za kierownica to by zajebal w tiry na prawym bez wczesniejszego zwalniania.
McQurwa napisał/a:
Autopilot w tesli
Uwierz mi autopilot w tesli choć jeszcze w 100% niedopracowany jest dużo bezpieczniejszy niż mnóstwo debili na drogach. Tesla w tym przypadku by zwolniła a potem wyhamowała.
Autonomia przegrywa z człowiekiem pod względem inteligencji jednak wygrywa pod względem rozpoznawania obiektów na drodze tym bardziej w ciemności, w dodatku potrafi lepiej obliczyć trajektorię zderzenia z obiektami poruszającymi się w pobliżu i ich uniknięcia niż człowiek. Aczkolwiek debil za kierownicą przegrywa z autonomią we wszystkich kategoriach.
Rękę dałbym sobie uciąć że to był kacap.
Tak opóźnionego zapłonu jeszcze nie widziałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów