📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
donkapusta napisał/a:
Nie ma takiego znaku. Przynajmniej na tym filmie. Wyraźnie widać znak A-6a, notabene stosuje się takie poza obszarem zabudowanym. Zastosowanie takiego znaku sugeruje, że na poprzecznej może być B-20 (STOP) lub A-7 (podporządkowanie).
Masz rację oglądałem to jeszcze raz tym razem na kompie, dodatkowo widać linię poziomą która oznacza linię zatrzymania w przypadku znaku stop, znalazłem to skrzyżowanie na google street i faktycznie wjebał się mu na stopie
A chuj im obu w dupę, jebana droga krajowa, przejścia dla pieszych od razu po łuku [jak zawsze super!], ale ograniczenia do 50 są, prawda? Nie ma to jak zapierdalać [jak na dostawczak czy tirem] te 80-90 km/h i mieć w dupie to, że jakieś dziecko może akurat wyskoczyć na drogę czy coś w ten deseń co później w sądzie powoduje płacz "buee nie wiedziałem, przepraszam rodzinę, nie chciałem". Nie mam nic do ludzi, którzy cisną 150-160 na autostradzie [nawet więcej jak jest mały ruch] czy ekspresówkach, w dobrych warunkach, sprawnymi dobrymi autami, ale jechać rzęchami po kuj wie jakim remoncie krajówkami i zapierdalać prawie 2x ponad ograniczenie to jest zwykła zbrodnia. Sądy nie powinny mieć żadnych sentymentów by skazywać takich ludzi na wysokie wyroki + ciężka praca w pierdlu i wszystko dla rodziny [acz to grosze] to jeszcze zlicytować wszystko co skurwiel ma jako rekompensata za stratę [dajmy na to w wysokości tego co zagarnęły rodziny ofiar smoleńska]. Gówno mnie obchodzi czyja to wina, gdyby jechał przepisowo to by spokojnie zdążył 2 razy zahamować
tommyleejones90 napisał/a:
Na tym skrzyżowaniu co trochę jakieś wypadki mniej lub bardziej tragiczne. Zdjęcia z 2019 r. z tego samego miejsca.
Hmmm. To jest pewnie tzw. błąd, błędnik. Ludziom, podróżnym miesza w głowach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów