W dragsterze urwało spadochron hamujący i trochę go w efekcie poniosło . Kierowca zdążył uciec.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
łooo kurwa ale poszedł, jak burza
Buhahaha zdąrzył uciec, chyba upiec sobie kielbaske. Ten oderwany spadochron to właśnie awaria Programista by skomentował to tak: DERP
Ej no dokłądnie miałem to skojarzenie z tymi dźwiękami ze Star warsów XD ^
Mogłeś przekleić wpis z wikipedii dotyczący dragstera. Nie tylko miiałbyś pewnie więcej piw od osób niezwiązanych z tematem acz nim zainteresowanych, ale jeszcze w chuj słów kluczowych, które ułatwiłyby dojście do twojego materiału zarówno osobom, które pamiętają materiał i chciałyby go sobie obejrzeć jeszcze raz, jak i przypadkowym użytkownikom funkcji "szukaj".
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów