18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Wypadek dragstera
mihaueeek • 2013-02-17, 21:18
W dragsterze urwało spadochron hamujący i trochę go w efekcie poniosło . Kierowca zdążył uciec.

Zgłoś
Specialized_DEMO 2013-02-17, 22:46
łooo kurwa ale poszedł, jak burza
Zgłoś
M................i 2013-02-18, 1:24 1
Buhahaha zdąrzył uciec, chyba upiec sobie kielbaske. Ten oderwany spadochron to właśnie awaria Programista by skomentował to tak: DERP
Zgłoś
d1abol 2013-02-18, 2:26 11
Kurwa gdzies juz to slyszalem

Zgłoś
BigDaddyD 2013-02-18, 13:27
Ej no dokłądnie miałem to skojarzenie z tymi dźwiękami ze Star warsów XD ^
Zgłoś
raper900 2013-02-18, 13:32 1
Mogłeś przekleić wpis z wikipedii dotyczący dragstera. Nie tylko miiałbyś pewnie więcej piw od osób niezwiązanych z tematem acz nim zainteresowanych, ale jeszcze w chuj słów kluczowych, które ułatwiłyby dojście do twojego materiału zarówno osobom, które pamiętają materiał i chciałyby go sobie obejrzeć jeszcze raz, jak i przypadkowym użytkownikom funkcji "szukaj".

Zgłoś
B................z 2013-02-18, 14:13
kto ogląda zmierzch łapka w gore
jestem fanem
a na tym filmiku to nic nie widac zal
Zgłoś
nanab 2013-02-18, 15:21
Zapomniał hamować
Zgłoś
Camel_06 2013-02-18, 18:23 3
jeszcze mi tylko mi powiedz jak niby ten kierowca uciekl, to dostaniesz piwo.
Zgłoś
ScS18 2013-02-18, 20:19
No poniósł go melanż
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów