18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Wypadek Drogowy Moskwa
d................4 • 2013-01-10, 16:03
09 stycznia 2013 około godziny 16 w ciągu dnia w Moskwie kashira autostrady 55 był poważny wypadek, w którym człowiek został zabity, a dwóch innych zostało rannych. Jak podano w policji Moskwa ruchu, 24-letni kierowca VAZ-2114, poruszających się na autostradzie Kashirskoye zjechał z pasa ruchu, zderzył się z SUV Volkswagena Touarega. Po tym, oba samochody straciły kontrolę, przeleciały nad trawnikiem "Volkswagen" zderzył się z "Mercedes" .... W wyniku wypadku 26-letni kierowca "Mercedesa" zginął na miejscu.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
verboy85 2013-01-11, 10:44
Zaraz, zaraz... o ile mi dobrze wiadomo to w ruchu prawostronnym istnieje obowiązek jeżdżenia możliwie blisko prawej krawędzi jezdni. Podejrzewam, że gdyby jeździł przepisowo (pomijam przekroczenie dozwolonej prędkości) to uniknąłby wypadku.
Zgłoś
Butter 2013-01-11, 10:49
był już tu taki filmik jedna sekunda czy coś takiego. Jedna sekunda w tą lub w tą, ominął by tego suva, ewentualnie dostał w dupę, poobracałoby go, ale raczej by przeżył.

@Loaloa

Że tak wtrącę, stare mercedesy dobrze się trzymają, jak chciałem kupić jakiegoś nowszego (po 190 którą miałem czołowe przez jakiegoś debila) to musiałem zrezygnować z merców klasy E-okularniki, wszystkie były zgnite (albo po prostu na takie trafiałem). Więc przestawiłem się powrotem na jakiegoś starca, no i trzeba powiedzieć, że stara niemiecka technika jest zajebista. Auto nie zardzewiałe, fabrycznie zakonserwowane podwozie itp cud miód. Wg. mnie nie ma większych różnic między stanem blachy w 190 a 124. Co prawda nie mają blachy ocynk, tylko aktywny podkład antykorozyjny co nie zmienia faktu, że inne nowsze auta już są jedzone przez rdze (tak wywnioskowałem oglądając mercedesy). Ponadto wiadomo, koszty eksploatacji są niewspółmiernie niższe w porównaniu z nowymi mercami. Znajomy miał (bo wkurwił się i sprzedał) E 212. Jebnął mu jeden wtrysk-4000zł. Ja swojego za 5tys kupiłem i nakurwiam na ropie, bez problemów prócz jednego epizodu. Mechanik wymieniał mi co rok filtry paliwa, w taki sposób że w ubiegłym roku zgasł i huj nie pali, do wtrysków paliwo nie dochodzi no to kurwica pompa poszła, będzie wydatek. A tu nie, jebaniec chyba ani razu nie wymienił filtra pod kolektorem wlotowym bo był czarny jak murzyn w bezksiężycową noc (są dwa filtry paliwa w W124) no kurwa szlag trafia na myśl o takich specjalistach.
Zgłoś
Qunik93 2013-01-11, 11:05
Przejebana śmierć. Jedziesz sobie normalnie, a tu nagle jakiś kretyn rozpierdala się na Tobie ; /
Zgłoś
Pysio0 2013-01-11, 11:25
Jakby jechał prawidłowo prawym pasem to by miał większe szanse. Ten filmik dedykuję wszystkim zapychaczom środkowego i prawego pasa
Zgłoś
Lang 2013-01-11, 11:56
A w radiu leci ruski zespół Kino, którego lider Wiktor Coj zabił się w moskwiczu zaraz po rozpadzie ZSRR.
Zgłoś
invi 2013-01-11, 13:13
@kostuch30
To nie jest czasem 190tka?
Zgłoś
n1troo 2013-01-11, 13:20
a gdzie jest barierka oddzielającą te pasy ruchu!!!!??
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2013-01-11, 13:26
androgenius napisał/a:

Jednego bota mniej.

Ty mam dla ciebie radę. Weź koło, pierdolnij się w czoło, a potem jak się ockniesz to zmień ten wiek w swoim profilu z 34 lat na 14 lat bo conajwyżej tyle reprezentujesz.
Zgłoś
hogg 2013-01-11, 14:44
Co to za gówniana autostrada, że nie ma żadnych zabezpieczeń między kierunkami ruchu.
Zgłoś
Kubaeinstein 2013-01-11, 14:50
I bardzo dobrze!!! Jednego ruska mniej!
Zgłoś
Pajoresko 2013-01-11, 17:12
kostuch30 napisał/a:

Dlatego nie spierdalajcie przodem od uderzenia. Odsłaniacie wtedy bok który jest najsłabszy a skutki macie w 0:26 sek.

Dzięki temu filmowi uświadomił mnie że lepiej walnąć czołowe zderzenie niż narazić się na strzał w bok.

Tak posiadam W124 i jestem w szoku ze można go tak zmiażdżyć.

To są sekundy, jak by jechał troszkę szybciej to by dostał uderzenie w sam tył auta, więc pewnie by przeżył...
Jebany zbieg okoliczności : //
Zgłoś
Kakutniaczek 2013-01-11, 17:35
kurwa, ja dziś na nockę do roboty jadę, pogoda po chuju bo śnieg i ślisko, a tu taki filmik.
Piwko !
Zgłoś
kostuch30 2013-01-11, 17:39
@Loaloa

Nieprawda. Rdza jest problemem w124 powyżej 94 roku bodajże. Starsze roczniki lepiej się trzymają od tych nowszych okularników.

Butter napisał/a:

Że tak wtrącę, stare mercedesy dobrze się trzymają, jak chciałem kupić jakiegoś nowszego (po 190 którą miałem czołowe przez jakiegoś debila) to musiałem zrezygnować z merców klasy E-okularniki, wszystkie były zgnite (albo po prostu na takie trafiałem). Więc przestawiłem się powrotem na jakiegoś starca, no i trzeba powiedzieć, że stara niemiecka technika jest zajebista. Auto nie zardzewiałe, fabrycznie zakonserwowane podwozie itp cud miód. Wg. mnie nie ma większych różnic między stanem blachy w 190 a 124. Co prawda nie mają blachy ocynk, tylko aktywny podkład antykorozyjny co nie zmienia faktu, że inne nowsze auta już są jedzone przez rdze (tak wywnioskowałem oglądając mercedesy). Ponadto wiadomo, koszty eksploatacji są niewspółmiernie niższe w porównaniu z nowymi mercami. Znajomy miał (bo wkurwił się i sprzedał) E 212. Jebnął mu jeden wtrysk-4000zł. Ja swojego za 5tys kupiłem i nakurwiam na ropie, bez problemów prócz jednego epizodu. Mechanik wymieniał mi co rok filtry paliwa, w taki sposób że w ubiegłym roku zgasł i huj nie pali, do wtrysków paliwo nie dochodzi no to kurwica pompa poszła, będzie wydatek. A tu nie, jebaniec chyba ani razu nie wymienił filtra pod kolektorem wlotowym bo był czarny jak murzyn w bezksiężycową noc (są dwa filtry paliwa w W124) no kurwa szlag trafia na myśl o takich specjalistach.

Klekoty nie do zajechania są ;p wiecęj roboty jest z benzyniakami w gazie
Zgłoś
d................n 2013-01-11, 18:51
Oh lord, would you buy me a mercedes benz?
Zgłoś
M................e 2013-01-12, 2:03
Moim zdaniem powinni zabronić produkcji takich "osobówek" wielkości VW Touareg'a. Te samochody są zbyt masywne i nie dają szans innym użytkownikom dróg: pieszym, rowerzystom, czy kierowcom zwykłych osobówek.
Mam wrażenie, że bardzo często kierowcy takich samochodów zachowują się agresywnie bo mają świadomość, że im nic nie grozi w większości sytuacji...

p.s.
wiem, że w tym wypadku kierowca Vaza zepchnął Volkswagena
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem