18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Wypadek drogowy
eruaknem • 2019-08-06, 15:12
Dziś na Kos (wyspa w Grecji) miał miejsce tragiczny wypadek. Kobieta jadąca żółtym seatem wjechała w ciężarówkę i skończyła się jej podróż w krainie żywych.

Kobietę widziałem już kilka razy (Seacik przerabiany z tych pierdzących, fajna dupa za kierownicą). Wielokrotnie wyprzedzanie na ciągłej, pod górkę, na 10tego.... to się musiało tak skończyć.

Zderzenie z ciężarówką miało mmiejsce na prostym odcinku drogi z linią ciągłą (odcinek około 600 metrów). Jest stosunkowo szeroko, więc jak ktoś zjedzie na prawą stronę prawego pasa to można niby wyprzedzić będąc ciągle na pasie ruchu. Jednak często samochody jadące z naprzeciwka skręcają w lewo dojeżdżając do krawędzi jezdni. Nie ma wtedy gdzie uciec.

Kobieta zmarła w drodze do szpitala.

Zgłoś
pioter84 2019-08-07, 9:41
camson napisał/a:

Kolejny, który używa słów, których znaczenie nie rozumie... To, że wyprzedzam 10 aut nie znaczy, że wyprzedzam na dziesiątego do kurwy nędzy. Wyprzedzanie na trzeciego jest wtedy, kiedy auto wyprzedzające inne auto jest wyprzedzane w tym samym czasie przez trzecie auto.

Wyprzedzanie na trzeciego jest jak wyprzedzasz jednocześnie mijając auta/auto jadące z naprzeciwka (wciskając się między wyprzedzanego a mijanego)... czy kiedykolwiek widziałeś, żeby wyprzedzający był wyprzedzany przez inne auto?
Zgłoś
babubabu89 2019-08-07, 11:19 6
pioter84 napisał/a:

Wyprzedzanie na trzeciego jest jak wyprzedzasz jednocześnie mijając auta/auto jadące z naprzeciwka (wciskając się między wyprzedzanego a mijanego)... czy kiedykolwiek widziałeś, żeby wyprzedzający był wyprzedzany przez inne auto?

Zgłoś
w................y 2019-08-07, 12:16
Tilg_die_Schmach napisał/a:

, ty jesteś chyba popierdolony.[/ Ty jesteś popierdolony bo ja to właśnie napisałem debilu. A jak nie rozumiesz sensu to zamilcz

Zgłoś
camson 2019-08-07, 13:16
pioter84 napisał/a:

Wyobraź sobie, że tak. Ostatnio dwa dni temu na żywo... A kolega wyżej wrzucił Ci filmik dla poglądu o co mi chodziło.
A kontrując Twoją przypierdolkę wyprzedzanie na trzeciego jest wtedy kiedy są 3 auta na dwóch pasach ruchu i nie ważne, w którą stronę się poruszają.
Zgłoś
wsza104 2019-08-07, 18:30
jechała na cordobę czy ibizę?
Zgłoś
walentino 2019-08-07, 19:14
eruaknem napisał/a:

Wielokrotnie wyprzedzanie na ciągłej, pod górkę, na 10tego....

Ale się ten dziewiąty musiał zdziwić!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów