Upadek motocyklisty w efekcie nieuwagi oraz brawury wywodzącej się z szybkości i niekontrolowania pojazdu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miał szczęście w swojej głupocie.Koleś, który nagrał wywrotkę chyba tez pierwszy raz na trasie bo rękawic nie ma i jakaś smycz mu majta.Pięknie skończyła się tarcza z przedniego koła, lub zwyczajnie wystraszył się tira i przedobrzył z hamowaniem.
zablokował koło a potem to już jak odpuścił to wpadł w rezonans i dupa zbita....
żeby zablokować przednie koło na suchym to trzeba się postarać... A wystarczyło mieć ABS lub amortyzator skrętu ( lub umiejętności )
hahaha mam nadzieje że zdarł do kości a lekarz wpierdolił mu szklane spirytusu na łape
Fantastico, czy Ty kiedyś byłeś na jednej lekcji języka polskiego ? Nie mam dekodera, żeby zrozumieć ten bełkot w pseudo-polskim narzeczu. EFEKTEM był upadek a nie nieuwaga i brawura. Budowa zdania, mówi ci to coś ?
kokos_123, jak kapeć chujowy to bez problemu się zablokuje, a po stroju widać, że pewnie nawet oleju w maszynach nie zmieniają. Ja jak kupiłem swoje pierwsze moto to miało z przodu 18 letnią oponę i jak pytałem właściciela co tu się odpierdala to powiedział, że przecież bieżnik jest
Nawet lekkie przyhamowanie kończyło się zblokowaniem
Nawet lekkie przyhamowanie kończyło się zblokowaniem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów