18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
🔥 Zjazd rowerzystów - teraz popularne
🔥 Paniusia z pieskiem w biedrze - teraz popularne
Prosatan 2014-10-19, 22:18 5
Miałem CRXa. Wielowahaczowe zawieszenie i stosunek mocy do wagi sprawia że autko przyśpiesza i prowadzi się jak gokart. 160 to moment w tym samochodzie więc nie ma się co spinać że ktoś zapierdala bo bezpieczniej mi się jeździło tą hondą gdzie wyprzedzanie trwało sekundy. Inna sprawa że szybkie auto nie czyni z nikogo dobrego kierowcy jak widać na filmiku.
Zgłoś
DawidJDM 2014-10-19, 22:25 1
Kuuurwa, CRXa rozjebali :C Ale chuje, mogli zginąć.

Wino zawierające siarczyny ewentualnie mocne piwo.
Zgłoś
woof 2014-10-19, 22:37
Insaner napisał/a:

Chyba niestety. Jak się zapierdala w terenie zabudowanym 160, to zasługuje się na śmierć. Powinniście leżeć przy tym wraku z wywleczonymi jelitami i zmielonymi ciałami. Im mniej debili tym lepiej. Jedynym szczęściem jest to, że żadna postronna osoba nie została poszkodowana.

A kamerzysta to idiota, najlepszej akcji nie nagrał, bo nie potrafił prosto telefonu utrzymać w ręku

WIeśniak:D- jak widzę jak po WLKP zapierdalają na mazowieckich i stołecznych blachach to stwierdzam że im bardziej na wschód tym łatwiej spotkać tępą strzałę za kierownicą..
Zgłoś
artur_sz13 2014-10-19, 23:07 3
Co wy się tym CRXem podniecacie? Pewnie niemCY płakali jak sprzedawali po połówce i dlatego wyszło jak wyszło. Żeby przy 160 tak miotalo samochodem...

Poza tym żadnen rarytas ten CRX nawet fiat bravo I ma 160 km przy 4500 obrotów i nie buczy jak kombajn zbożowy

Ja się pytam w którym schowku się schował kierowca z kamerzystą że z takiego wraku wyszli żywi...

Powiedzenie: więcej szczęścia niż rozumu znajduje tu swoje potwierdzenie
Zgłoś
munir 2014-10-19, 23:24
Wie ktoś gdzie miał miejsce ten wypadek?
Zgłoś
LeszekCzarny 2014-10-19, 23:32
Zwykli idioci...
Zgłoś
artur_sz13 2014-10-19, 23:33
a poza tym nech się jakiś ekspert wypowie czy ten samochód nie powinien si wokół drzewa owinąć zamiast tak ładnie przepołowić? Chyba na spawach coś puściło nie? ... Widać już wcześniej jakiś idiota z Zachodu szlaki tym samochodem przecierał
Zgłoś
Loaloa 2014-10-19, 23:37 2
Mam nadzieję, że się te śmiecie następnym razem zabiją. Jebane polactwo w klepanych szrotach.
Zgłoś
Achtung88 2014-10-20, 0:08
silnik z rodzinki d16? do pozbycia?
Zgłoś
revelsat 2014-10-20, 0:47
a zaszpanuje przed kumplami że mój CRX 160 wyciąga na prostej...

kuźwa nawet Berlingo które miałem przyjemność posiadać wyciągalo tyle ( po dłuuuuuugim czasie, ale nie od tego to auto, ważne że silne jak ciągnik), a z gorki to nawet 175, gorzej jak nagle wiatr zawiał, bujało gorzej niż tirem
Zgłoś
K................t 2014-10-20, 2:05
Funkcjonuje stereotyp że właściciele BMW to kretyni, ale znam dwóch (byłych) właścicieli CRX-ów i żaden z nich nie był normalny. Większych głąbów, pozerów i niedojebów ze świecą szukać.
Zgłoś
bleblebator1 2014-10-20, 8:35
Pewno jak kupowali, to żadna z czterech ćwiartek nie była bita.

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
las84500 2014-10-20, 8:41 1
woof napisał/a:

WIeśniak:D- jak widzę jak po WLKP zapierdalają na mazowieckich i stołecznych blachach to stwierdzam że im bardziej na wschód tym łatwiej spotkać tępą strzałę za kierownicą..

A ja stwierdzam, że jesteś idiotą, który nigdy nosa nie wychylił po za swoje WLKP i PGN. BTW czy to nie twoi kumple sprzedali mu taki rydwan? Bo te różnej maści przedziwne transplantacje motoryzacyjne jak spawanie aut z ćwiartek są specjalnością gnieźnieńskich komisów i handlarzy.

Angel! Możesz się pierdolić z tymi ostrzeżeniami jebany hipokryto!
Zgłoś
dashadow 2014-10-20, 8:46
jak nikt nie zginął to po chuj wrzucasz, nic nie ma na tym filmie

ps. jak będziecie już kiedyś zdychać (z takim IQ to nie trudne) to nie zabijcie nikogo normalnego
Zgłoś
opek92 2014-10-20, 15:26
Jak można tak zapierdalać i nie rzucać komentarzy w stylu "DAWAJ MALINA HEHE", ja bym nie mógł się powstrzymać :O
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów