Całe szczęście wszyscy przeżyli. Pozdrawiamy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
adriankow3 napisał/a:
Całe szczęście wszyscy przeżyli.
Chyba niestety. Jak się zapierdala w terenie zabudowanym 160, to zasługuje się na śmierć. Powinniście leżeć przy tym wraku z wywleczonymi jelitami i zmielonymi ciałami. Im mniej debili tym lepiej. Jedynym szczęściem jest to, że żadna postronna osoba nie została poszkodowana.
A kamerzysta to idiota, najlepszej akcji nie nagrał, bo nie potrafił prosto telefonu utrzymać w ręku
i teraz samo się nasuwa pytanie. PO CO przeżyli. Chyba tylko po to , żeby kupić od szwaba kolejną hondę..
No i dobrze, zamiast pojechać sobie na autostradę za miasto albo na ekspresówkę aby przetestować vmax to musza robić to w jakieś mieście gdzie pewnie jeszcze są koleiny i dziury nie mówiąc już że jak ktoś wejdzie na drogę czy włączy się w ruch to efekt jest jak na filmiku
Ale nie, na autostradę czy ekspresówkę za daleko i za dużo gazu zejdzie, a poza tym niech wszyscy we wsi słyszą jak zapierdalam
Po za tym ja ktoś napisał kiedyś w jednym komentarzu, szybka jazda na wprost samochodem jest nudna, radość zaczyna się w zakrętach a na prostą najlepszy jest motorek
Ale nie, na autostradę czy ekspresówkę za daleko i za dużo gazu zejdzie, a poza tym niech wszyscy we wsi słyszą jak zapierdalam
Po za tym ja ktoś napisał kiedyś w jednym komentarzu, szybka jazda na wprost samochodem jest nudna, radość zaczyna się w zakrętach a na prostą najlepszy jest motorek
W wypadkach rajdowych dużo jest rozjebek jak małe krótkie auta typu clio, 205, civic podskakując na wybojach głównie poprzecznych wyfruwają z trasy.
Trzeba wyciągnąć z tego jakieś wnioski.
W wypadkach rajdowych dużo jest rozjebek jak małe krótkie auta typu clio, 205, civic podskakując na wybojach głównie poprzecznych wyfruwają z trasy.
Trzeba wyciągnąć z tego jakieś wnioski.
Całe szczęście wszyscy przeżyli.
Chyba nieszczęście powinno ich rozjebać na kawałki jak tą Honde ciekawe co by było jakby wpadli w ludzi. No ale cóż idioci się lęgną na pęczki.
Chyba nieszczęście powinno ich rozjebać na kawałki jak tą Honde ciekawe co by było jakby wpadli w ludzi. No ale cóż idioci się lęgną na pęczki.
Żebym wiedział gdzie ta kurwa co to kręciła mieszka to bym się przejechał swoim q7, sprzedał mu liścia i by się chłopczyk popłakał a jakby poleciał po starego to jeszcze stary by wpierdol dostał.
Za takie coś szczery chuj wam w dupę
Takich debili stać na hondę civic? Kto wam dał robotę ja też debil jestem dajcie namiary
Coffey napisał/a:
Żebym wiedział gdzie ta kurwa co to kręciła mieszka to bym się przejechał swoim q7, sprzedał mu liścia i by się chłopczyk popłakał a jakby poleciał po starego to jeszcze stary by wpierdol dostał.
Wszystkie znaki na niebie i zmieni mówia o tym że nie masz Q7....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów