Niby wina kierowcy Hondy, ale to, że kierowca tramwaju nawet nie próbował skręcić to też to też bardzo źle świadczy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dobrze mu tak. Hondziarze to chujowi kierowcy a Hondy to zjebane wozy
Według mnie, to tramwaj wjechał na „czerwonym”
kurwa to pociąg czy tramwaj xd
youzeck1984 napisał/a:
Według mnie, to tramwaj wjechał na „czerwonym”
kolego tam jest nakaz jazdy na wprost
Bart47 napisał/a:
Lobo24 napisał/a:
Niby wina kierowcy Hondy
Dlaczego?
Dlatego, że to wina kierującego hondą (bo nie Hondą - Hondą kieruje Toshihiro Mibe!), że wjechał na skrzyżowanie, choć nie miał prawa.
A tramwajarz - o ile trafią na uczciwego sędziego - odpowie za przekroczenie prędkości i wjazd na czerwonym.
Al. Woj. Polskiego na skrzyżowaniu z ulicą R. Traugutta. Częste kolizje.
A teraz do znawców przepisów ruchu drogowego weźcie kodeksy i sobie popatrzcie na rysunki koro macie problemy z czytaniem. Domniemam że osob zadające pytania czy to wina motorniczego z tramwaju nie posiadają prawa jazdy. A jak tak to kurwa wstyd
A teraz do znawców przepisów ruchu drogowego weźcie kodeksy i sobie popatrzcie na rysunki koro macie problemy z czytaniem. Domniemam że osob zadające pytania czy to wina motorniczego z tramwaju nie posiadają prawa jazdy. A jak tak to kurwa wstyd
Wszyscy mieli "czerwone", przy czym motorniczy może się zasłaniać, że awaryjne hamowanie narażało pasażerów, bo wjechał jakieś pół sekundy po (sygnalizator jest na słupie)
PIs napisał/a:
Honda miała czerwone, nawet auta za nią się zatrzymały. Eksperci
noo ten czerwony za nim to się zatrzymał za pasami jak się jebnęli, ekspercie
wiadomo co z butami kierowcy hondy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów