📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
maxiret napisał/a:
Brytfanka to był sam al'a lotus super 7
A to co widać na filmie to caterham 7
To tak jak byś pomylił berlingo z partnerem ignorancie.
A tak serio to jedno i drugie to brytfanny.
Ohooo??? Autofila tu mamy, przyjedziesz to wyczyścisz mi wydech w mercedesie 125p
maxiret napisał/a:
Brytfanka to był sam al'a lotus super 7
A to co widać na filmie to caterham 7
To tak jak byś pomylił berlingo z partnerem ignorancie.
A tak serio to jedno i drugie to brytfanny.
Na filmie jest Morgan i 206.
zdun napisał/a:
jakby pizda z prawej nie mogła go wziąć, no chyba że czekała na taką okazję
pizda miała wyjebane. Pojdzie do rowu a helmut spierdoli. I co wtedy? Brak świadków, brak kamerki, jestes w dupie. Bardzo dobrze ze mu przyjebał. Też bym tak zrobił.
Widząc klasyka wymuszającego mi pierwszeństwo zawsze sandał w podłogę
Ile ten dzban w peugeocie jechal? Miql czas na trabienie ale na hamowanie nie?
Grze napisał/a:
Tym bardziej ze to peugeot 206...
niemożliwe, we francuzie klakson by nie działał bo jakiś bezpiecznik jest z reguły spalony, nie mówiąc o tym że jeszcze mu wszystkie żarówki świeciły co też jest mało prawdopodobne we francuzie
Peżocik hamował, aż miło ale na takiej syfiastej drodze to sobie można hamować co najwyżej klaksonem.
niemamskarpet. napisał/a:
a fiesta nawet nie hamowała, pewnie dziadek z refleksem żółwia
Też bym nie hamował. 22 lata temu się oduczyłem. Właśnie tak mi debil w maluchu wyjechał. Wcisnąłem hamulec w podłogę i auto zarzuciło na przeciwny pas. Zderzyłem się z żukiem wojskowym. Kierowca małego fiata odjechał. Przyjechała drogówka i opowiedziałem wersję z małym fiatem którą żołnierze potwierdzili. Podjechał jakiś wojskowy wyższą rangą i pyta psy co jest? Ci mu że muszą szukać sprawcy itp. On im że jak to skoro jest sprawca i wskazuje na mnie. Psy mu opowiadają wersję z fiatem a on pyta kto kto to potwierdził? Policja że 4 wojskowych z żuka. Koleś podchodzi i pyta co widzieliście? ...no małego fiata w kolorze czerwonym. On podniosłym głosem powtarza: Co widzieliście? A oni zgodnie: NIC.
No i tak stałem się sprawcą wypadku mając przeciw 4 żołnierzy z wersją że fiata nie było. Policja jako że nie zdążyła spisać protokołu i nikt nie podpisał spisała wersję wojskowych którzy fiata już nie widzieli. No a że w noki 3310 kamer nie było to mogłem zapomnieć o obronie w sądzie.
Jeden z gliniarzy mówi mi na stronie że on słyszał jak mówili o fiacie ale w sądzie nie potwierdzi bo go na psiarn zjadą. Więc z litości daje mi minimalny mandat i punkty karne. Auto którym jechałem do kasacji, na szczęście było firmowe i miało autocasco.
Ale od tamtego czasu jak mi ktoś wyjedzie to klakson i taranem do przodu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów