"polskie świnie, mordercy i faszyści, bardzo dobrze, mam nadzieję, że ta ich ukochana ameryka ich ograbi za pomocą żydów"
"wpierw amerykanie zabiorą im pieniądze, a potem my ich ziemie"
"mój tata gwałcił Polki i mówił, że śmierdziały sianem"
"kraj zbrodniarzy, niepotrzebnie ich wyzwalaliśmy"
Czytam setki takich komentarzy i kurwa nikt, dosłownie nikt nie napisał nic cokolwiek sensownego. Straciłem jakiekolwiek złudzenia, że tam są jacyś rozsądni ludzie. Banda skretyniałych świń, którym życzę jak najgorzej.
Ch w d ruskim. Wczoraj te bydlaki zabrały głos ws. żydowskich roszczeń, ich rzecznik rządu zaczął łajać Polskę i pie**olić takie bzdury...
Wszedłem więc na oświadczenie na faceboooku i zacząłem tłumaczyć sobie rosyjskie komentarze, kilkaset komentarzy i wszystkie w podobnym stylu:
"polskie świnie, mordercy i faszyści, bardzo dobrze, mam nadzieję, że ta ich ukochana ameryka ich ograbi za pomocą żydów"
Czytam setki takich komentarzy i k***a nikt, dosłownie nikt nie napisał nic cokolwiek sensownego. Straciłem jakiekolwiek złudzenia, że tam są jacyś rozsądni ludzie. Banda skretyniałych świń, którym życzę jak najgorzej.
No to grubo..
Oni tam nadal stosują ten pojebany, nieintuicyjny sztuczny horyzont, wbrew całemu światu? Bo wygląda jakby się pilotowi znowu kierunki pojebały.
Przetrzyj okulary. Pożar silnika nr 2.
Oni tam nadal stosują ten pojebany, nieintuicyjny sztuczny horyzont, wbrew całemu światu? Bo wygląda jakby się pilotowi znowu kierunki pojebały.
Wciągnąłeś się w oglądanie "katastrof w przestworzach", ostatnio był o tym odcinek...
Takich kamerzystów nam tu trzeba. Brawo!
Jeszcze jak zachęca: Patrz! Nie pierdol, tylko patrz!
3x TAK
Przetrzyj okulary. Pożar silnika nr 2.
a skąd wiesz może ten od prawej strony to numer 1 i to będzie numer 1 a nie 2
Czytam setki takich komentarzy i kurwa nikt, dosłownie nikt nie napisał nic cokolwiek sensownego. Straciłem jakiekolwiek złudzenia, że tam są jacyś rozsądni ludzie. Banda skretyniałych świń, którym życzę jak najgorzej.
Tam są ogromne farmy trolli. Kiedyś wszedłem na jakąś stronę przed wyborami. Masakra co się tam dowiedziałem o Putinie. Że ojciec narodu, słońce Europy, najlepszy, najmądrzejszy. Szok. To samo było na fb jak wszedłem na stronę ukraińskiego prezydenta (tego poprzedniego) a u nich akurat było jakieś święto państwowe. Brakowało tylko świadectw o uzdrowieniu ślepych i sparaliżowanych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów