📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Oni tam nadal stosują ten pojebany, nieintuicyjny sztuczny horyzont, wbrew całemu światu? Bo wygląda jakby się pilotowi znowu kierunki pojebały.
Jeszcze jak zachęca: Patrz! Nie pierdol, tylko patrz!
Samolotopizda. Nawet nie próbował hamować. Tylko debil lata tak szybko w terenie zabudowanym.
Wepss napisał/a:
Oni tam nadal stosują ten poj***ny, nieintuicyjny sztuczny horyzont, wbrew całemu światu? Bo wygląda jakby się pilotowi znowu kierunki poj***ły.
raczej utrata ciągu w 2 silniku.
Znawca_Cipek napisał/a:
Takich kamerzystów nam tu trzeba. Brawo!
Jeszcze jak zachęca: Patrz! Nie pierdol, tylko patrz!
Dobrze, że to nagrał, ale za to jak to zrobił, powinno mu się zajebać kopa w dupę z obrotówki, albo chociaż schować na tydzień wódkę do szafki z ręcznikami.
raczej utrata ciągu w 2 silniku.
To Jedno po "eksplozji" rozpadnięciu się silnika wydaje się że stracił cześć poszycia prawego skrzydła
Wiedziałem no kurwa wiedziałem, że w brzozę pierdolnie
W Polsce na szczęście przemysł lotniczy nie istnieje. Nie ma prototypów? Nie ma co oblatywać? Nic kurwa nie ma. Ziemniaki i cebula. A poligony pełne sprzętu ruskiego, szwabskiego i złomu z usa.
I palety.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów