Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stałem w korku po tym wypadku. Przed wjazdem na most jest rondo. Jeden z motopizdeczek zablokował wjazd, żeby inne motopizdy mogły sobie dać w palnik na pustym moście.
Zmarnowali mi 4 godziny życia.
Żal nam Ciebie, miałaś wtedy czas by zrobić coś pożytecznego jak np fotki i wrzucić na "pokaż cycki" z karteczką oczywiście
Jeżdżą ścierwa po całości ulicy, zero zwracania uwagi no to czy ktoś chciałby ich wyprzedzić, zero tolerancji dla tych frajerów.
Dlatego nie nazywajmy ich motocyklistami jak w tytule. Zwykłe motopizdy. Motocykliści to inna bajka.
Wpadnij na jakiś zlot i im to powiedz.
wystarczy im pokazać na tym zlocie ten filmik i wysłuchiwać wyjaśnień głupszych od buta z lewej nogi..
Wpadnij na jakiś zlot i im to powiedz.
Nie wchodzi się do pomieszczenia z jadowitymi wężami, jeśli nie masz na plecach miotacza ognia. Ty jesteś jednym z tych pizdolotów? No to trzy ci w cztery!
Jeżdżą ścierwa po całości ulicy, zero zwracania uwagi no to czy ktoś chciałby ich wyprzedzić, zero tolerancji dla tych frajerów.
nawet nie wiesz jaką ochotę mam ci przypie*dolić - jesteś zwykłym prostakiem który chciałby moto ale póki co musi się zadowolić hulajnogą z lidla którą kupił wujek w zamian za zabawy pod prysznicem z tobą
co do wypadku chłop się zagapił na hamujących przedni hebel i lot, chłop o którego otarła się lecąca maszyna miał w uj farta
nawet nie wiesz jaką ochotę mam ci przypie*dolić - jesteś zwykłym prostakiem który chciałby moto ale póki co musi się zadowolić hulajnogą z lidla którą kupił wujek w zamian za zabawy pod prysznicem z tobą
co do wypadku chłop się zagapił na hamujących przedni hebel i lot, chłop o którego otarła się lecąca maszyna miał w uj farta
Masz chęć mu przypierdolić, bo widocznie się z nimi utożsamiasz. Gdybyś był normalnym motocyklistą, to by cię to nie ruszyło, bo byś wiedział, że nie masz sobie nic do zarzucenia?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów