📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fantastico, nie rób z mordy dupy. Gdzie twój honor!? sadistic.pl/os...mi-vt429342.htm
@up
Może i Sadol ryje banie i jest tu masa kurwiów, ale zawsze - nawet po latach - chętnie się tu wraca
Może i Sadol ryje banie i jest tu masa kurwiów, ale zawsze - nawet po latach - chętnie się tu wraca
Cytat:
Wypadek motoru widziany z pierwszej osoby
Dobrze, że nie ma narracji w trzeciej osobie.
No więc tak: Motopizdeczki zapierdalają, jedna się wyjebała. Dobrze. Motor wpadł pod auto i pewnie już do niczego się nie nadaje. Dobrze. Auto wyprzedało na wzgórzu i to pomimo sprawiania olbrzymiego zagrożenia dla motocyklistów. Źle. Auto wjechało na motor zapewne dachowało i być może wpadło ze wsporą prędkością na drzewo a jeżeli on miał pecha a cała planeta farta, to stoczyło się w dół wzgórza kiereszując tępego kierowce. Dobrze. Tyle piękna w jednym filmiku...
Gdzie tu jest "motor"?
@up Oho, następny. Równie dobrze można by się spierać czy na filmie jest auto czy też samochód. Tysiące razy już było pisane, że obie formy są dopuszczalne.
Naucz Ty się kurwiu w końcu składać poprawnie zdania po POLSKU!! Bo robisz z siebie idiotę, a czytanie Twoich wypocin już wkurwia.
@Mors_Nigra co ty człowieku pierdolisz? Tobie nie zdarzyło się nigdy wyjebac na rowerze? Nie posiadam prawo jazdy na motocykl, jednak widzę tu winę jedynie kierowcy. Wyprzedzać samochód, gdy z przeciwka jedzie kolumna i to na wzniesieniu? Bardzo dobrze ze się wyjebal ten z motocyklu, przynajmniej nie poszedł na czołówkę. Powiedz mi, gdzie tu jest jego wina skoro określasz go jako tepego? Najzwyczajniej w świecie spanikowal, bo debil leciał na czołówkę i wolał się wyjebac i pojsc w rów niż zostawić plamę na jego masce. Zacznij myśleć, a nie pierdolisz głupoty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów