Srogo pierdolnął
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
IPeIPe napisał/a:
Jest sprawcą szkody, bo wykurwił w barierki jak dzik w sosnę. Fakt, że jest cipą i przestraszył się manewru innego pojazdu nie ma tu żadnego znaczenia. Gdyby chuj po lewej chociaż musnął samochód po prawej byłby wtedy sprawcą szkody.
pierdolisz głupoty.. przytoczę taki stan faktyczny, stworzony na potrzeby Twojego dokształcania. przechodzisz za barierki balkonu żeby poprawić zjebaną antenę, podczas gdy Twój kolega wpada na genialny pomysł, żeby wydrzeć mordę i Cię wystraszyć, na skutek czego tracisz równowagę i spierdalasz się 5 pięter w dół. idąc tokiem Twojego rozumowania, kolega powie żeś cipa bo się wystraszyłeś w dodatku nawet Cię nie dotknął, więc winy jego nie ma. a chuja prawda. poczytaj trochę czym jest adekwatny związek przyczynowy, a potem zacznij się mądrować.
snik0 napisał/a:
chyba w terenie zabudowanym baranie. Jak zrobisz prawko to przetnij je na pół, będziesz mieć dwa
Jeżeli jesteś debilem i nie znasz się na prawie to się nie wypowiadaj, był już ktoś, kto tłumaczył, że można wyprzedzać na autostradzie prawym pasem i miał racje.
Podstawowy przepis mówi, że można wyprzedzać z prawej strony na jezdni jednokierunkowej z wyznaczonymi pasami ruchu. Najbardziej klasycznym przykładem zastosowania tego przepisu jest zwykła droga jednokierunkowa.
Kolejnym przykładem zastosowania tego przepisu są drogi składające się z dwóch jezdni jednokierunkowych. CZYLI np autostrada DEBILU
info-car.pl/infocar/artykuly/wyprzedzanie-z-prawej-strony-przepisy.html
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów