Większość powinna pamiętać jeszcze film z Octavią gdzie człowiek za kierownicą zachował więcej trzeźwości umysłu i zrobił unik - uciekł pewnej śmierci.
Pod Gorzowem dwa auta uciekły na pobocze, a ciężarówka bez hamowania rozpłaszczyła sobie kabinę na cysternie stojącej w korku. Był tu filmik z tej akcji.
Tirowcy w hierarchii zawodów stoją nawet niżej niż tirówki. Dziwka to się przynajmniej podmyje, a takie "kjerofca" ciągle jebie potem i harnasiem. Ha tfu, podludzie.
Racja, ale to itak wyżej niż twoja stara
-to nie moja wina, to ten z naprzeciwka urwał mi lusterko
-to nie ja zbiłem klosz od lampy, ktoś mi to zrobił, jakbym to był ja to bym poczuł
-nie wiem za co dostałem mandat, ale go przyjąłem
- coś w aucie robi: zzyttt, zzyyttt, co mam robić ?
I oni tak jeżdżą. Ma k***a kabinę 2 metry nad ziemią ale i tak wyj***ne jajca na to co się dzieje na drodze bo on przecież k***a tyle kilometrów w życiu zrobił, że nic go nie zaskoczy i on się zna i może sobie telewizor oglądać zamiast na drogę się patrzeć.
Od początku nagrania widać, że stoją samochody. Przez 15 sekund nie patrzył w ogóle na drogę pie**olony morderca.
Ktoś stracił ojca/syna/męża bo j***ny janusz ma wywalone.
Nie znasz tematu nie oceniaj jak jeżdżą, praca kierowcy nie należy do najłatwiejszych, często jedziesz półprzytomny, jak chcesz zdążyć zjechać do domu zobaczyć żonę i dzieciaki. Oczywiście nikt nie kazał zostać mu kierowcą, tak jak w innych zawodach nie miałeś nakazu wybrania takiej profesji.
I oni tak jeżdżą. Ma kurwa kabinę 2 metry nad ziemią ale i tak wyjebane jajca na to co się dzieje na drodze bo on przecież kurwa tyle kilometrów w życiu zrobił, że nic go nie zaskoczy i on się zna i może sobie telewizor oglądać zamiast na drogę się patrzeć.
Od początku nagrania widać, że stoją samochody. Przez 15 sekund nie patrzył w ogóle na drogę pierdolony morderca.
Ktoś stracił ojca/syna/męża bo jebany janusz ma wywalone.
nie zesraj sie
No jest. Wiec wiadomo gdzie to się działo. Nie ma się co rozczulać bo wychodzi na to, ze żaden człowiek nie ucierpiał
praca kierowcy nie należy do najłatwiejszych, często jedziesz półprzytomny, jak chcesz zdążyć zjechać do domu zobaczyć żonę i dzieciaki.
To może trzeba by pomyśleć, że ktoś inny też jedzie do domu zobaczyć żonę i dzieciaki, a ty tępy chuju jadąc półprzytomny rozmiazdzysz go na jezdni bo ci się przysnie.
To może trzeba by pomyśleć, że ktoś inny też jedzie do domu zobaczyć żonę i dzieciaki, a ty tępy ch*ju jadąc półprzytomny rozmiazdzysz go na jezdni bo ci się przysnie.
To samo mosna powiedzieć każdemu piratowi. A ty jebany debilu sklej pizdę jak nie znasz tematu.
praca kierowcy nie należy do najłatwiejszych, często jedziesz półprzytomny
Inteligentny i myślący kierowca, co jest rzadkością w tym zawodzie, bo idą tam tłuki, przygłupy, chamy, prostaki, prymitywy, cwaniaki alimenciarze, ci na których komornik siedzi - czyli lokalna śmietanka z osiedla - zjeżdża bez gonienia do swojej rodziny, niezestresowany i nieprzemęczony.
Zapewne dla takiego debila jak ty, jest to nie do pomyślenia.
Ps. Jak jesteś w trasie to Karynkę sąsiad obraca
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów