Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Grasz w glupie gry, wygrywasz glupie nagrody. Zyskaliby na tym manewrze 3 sekundy. Ale pusty leb zwyciezyl i pieknie dwoch do piachu.
co ty pierdolisz tam jest dwupasmowa
Grasz w glupie gry, wygrywasz glupie nagrody. Zyskaliby na tym manewrze 3 sekundy. Ale pusty leb zwyciezyl i pieknie dwoch do piachu.
O jakiej grze ty pierdolisz?
Pytanie do piwniwnicznych znawców tematów wszelakich z sadola. Dlaczego w autobusach kierowca siedzi tak nisko? Przecież jak sie patrzy z góry to bardziej widać całą sytuację na drodze. Bo w takiej sytuacji jak ta kierowca najprawdopodobniej ginie na miejscu.
Bo podłoga z przodu jest nisko😂.
Pytanie do piwniwnicznych znawców tematów wszelakich z sadola. Dlaczego w autobusach kierowca siedzi tak nisko? Przecież jak sie patrzy z góry to bardziej widać całą sytuację na drodze. Bo w takiej sytuacji jak ta kierowca najprawdopodobniej ginie na miejscu.
Własnie nie wiem ale moze dlatego ze ryzykuje wlasnym zyciem i musi byc wyspany
silnik w autobusie jest z tyłu, ciężarówki i inne maszyny z silnikiem pod kabiną są tak skonstruowane że kierowca siedzi wyżej (przynajmniej w europie).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów