18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
X................3 2019-12-09, 20:17 2
Fake, bóg nie istnieje
Zgłoś
roman970227 2019-12-09, 20:53
Babka prawie by dołączyła do kierowcy. Jeszcze troche i tez by na zawał padła. Ale z drugiej strony sam nie wiem jak ja bym zareagował.
Zgłoś
proncislaw 2019-12-09, 21:14 1
Byłem kiedyś w identycznej sytuacji. Noc, przede mną potężny dzwon osobowki z ciężarówką. wybiegłem ze swojego auta, ale im byłem bliżej rozbitego wraku, widzialem zakrwawiony zarys postaci to z kazym krokiem miekły mi nogi. W końcu stanalem jak wryty i nie dałem rady udzielić jakiejkolwiek pomocy.
Zgłoś
S................n 2019-12-09, 21:14
Ma ktoś nagranie z kamerki ciężarówki z drewnem?
Zgłoś
pedaldziwka 2019-12-09, 22:01
tyle dobrego że ten cwel z citroena w cieżarowke wycelował a nie osobówke bo trupów postronnych było by więcej
Zgłoś
mianas 2019-12-09, 22:12 3
zerwikaptur napisał/a:

Prosta baba ze wsi ,niecodzienne zdarzenie,trochę grozy itd i odrazu łolaboga ojezusie chrystusie nazarenski z maryi dziewicy zrodzony Niepokalanów poczęty
Z jedne strony mnie takie baby wkurwiaja a z drugiej żal jak człowiek pomyśli ze przeżyła taka życie niczego nieświadoma jak świnia w oborze

gorszej świni od ciebie nie ma debilu.. wyzywasz kobietę o której nic nie wiesz..może spała cipo ..
Zgłoś
tarcer123 2019-12-09, 22:40 1
Oficjalnie tego sie nie mowi ale sporo takich zdarzen to samobojstwa.
Zgłoś
Hafnarfjodur 2019-12-09, 23:03 1
Różnica płci: O Jezu co się stało ? - baba. No co ? Wypadek ... chłop.
Zgłoś
MindBodyLightSound 2019-12-10, 12:20 1
Z obserwacji mogę śmiało podzielić ludzie na dwa typy:

1. O jezu, o jezu, o borze, o borze, chryste panie, matko bosko

2. Kurwa, o ja pierdole, ja jebie
Zgłoś
dwakilo 2019-12-10, 12:49
racing napisał/a:

Rozumiem, że poznań to taka kolebka kultury zachodniej , z którą się utożsamiasz? To zajmij się kulturalnym wpierdalaniem pyrów, zamiast się wypowiadać...
Śledziki mają akcent to fakt ale bardziej wzbudza uśmiech a nie ból dupy. Przynajmniej u ludzi z centralnej części kraju jak ja
A w sumie to chciałem napisać, że gość elegancko zabezpieczył drewno i tym samym pewnie sobie życie ocalił...
A co co śmiechu to ostatnio widziałem dwie zmywarki w koszulkach z napisem "poznań stolicą Polski", kurwa śmiechłem jak z czubów z napisem "konstytucja".

Nie zmienia to faktu, że od Konina Azja się zaczyna a wschód naszego kraju to Polska C lub nawet D.
Zgłoś
muraaas 2019-12-10, 13:36
Tak jak nie cierpię królów szos to jednak w pierwszym odruchu zajrzał bym do poszkodowanego a nie do sprawcy. Zwłaszcza że tutaj wyraźnie było widać że chłop spokojnie jechał...
Zgłoś
ellsworth 2019-12-10, 20:31
No i co tej głupiej piździe dało wzywanie matki boskiej, boga i ze czterech Jezusów? Nic, kurwa. Kompletnie nic! Ciemny lud.
Zgłoś
Dżizas_kurde 2019-12-10, 21:51
Cytat:

Ojezu o jezu o jezu ojezu, kszzzzz kszzzz odbiór wzywam anielski orszak kszz kszzz bez odbioru

Ale wieśniara

to naturalne u ludów niedorozwiniętych cywilizacyjnie
Zgłoś
LordVIP 2019-12-11, 3:03
Wszyscy lecą do tego Citroena, a kierowcy ciężarówki nikt nie pomoże.
Zgłoś
Olencja88 2019-12-12, 12:04
MindBodyLightSound napisał/a:

Z obserwacji mogę śmiało podzielić ludzie na dwa typy:
1. O jezu, o jezu, o borze, o borze, chryste panie, matko bosko
2. Kurwa, o ja pierdole, ja jebie

To samo pomyślałam i już słyszałam w głowie moje "o kurwa ale wyjebał"
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem