Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Defetysta 2014-05-04, 23:37 10
cos więcej o wypadku wiesz?
a za Sabatona piwko
Zgłoś
Aguire33 2014-05-04, 23:43 38
Więc tak, babka jadąca fiatem (widać jak wyprzedza na początku filmu) za zakrętem uderzyła w traktor jadący w tą samą stronę. Przyjebała w opryskiwacz niszcząc go oraz urwała tylne koło od traktora. Fiat wylądował po drugiej stronie ulicy w rowie z rozbitym przodem. W traktorze urwało skrzynię biegów. Babka się tłumaczyła, że ją Słońce oślepiło a było zachmurzenie całkowite. Policja chętnie obejrzała moje nagranie i stwierdziła, że sama sobie jest winna jak zapierdala tam gdzie nie powinna (po coś ta 70 stoi). Traktorzysta miał szczęście, że urwało tylne koło bo spadł koło tylnej piasty. Ani baba z fiata ani traktorzysta nie chcieli jechać do szpitala. Później już pojechałem dalej. Straciłem jakąś godzinkę ale przynajmniej przydałem się jako dość wiarygodny świadek.
Zgłoś
himself 2014-05-04, 23:51
nie widać momentu jebnięcia ... szkoda
Zgłoś
zayer1 2014-05-04, 23:56 92
powinieneś dostać nagrodę dla najlepszego kamerzysty...chuja widać i wrzucasz film??
Zgłoś
panchamityle 2014-05-05, 0:14 9
Gówno widać, a do tego pochwaliłeś się nam, że uprzejmie doniosłeś na tą babę policji. Nie potępiam Cie, ale uważam że jesteś chuj i tyle
Zgłoś
Rax 2014-05-05, 0:34 1
dobrze zes wszystko napisal bo nic nie widac...

a tak, rzeczywiscie gowno widac
Zgłoś
mexirmus 2014-05-05, 0:57 3
huja widac ,hujowa nuta ,zegnam
Zgłoś
~Vuko 2014-05-05, 1:00 10
W sumie materiał do wyjebania bo nic nie widać. Ani uderzenia ani skutków, po prostu wielkie jebane nic.
Zgłoś
e................n 2014-05-05, 8:25 1
Za to że poświeciłeś swój czas na świadkowanie piwo i kobieta sadola.
Zgłoś
Kaskaderdx10 2014-05-05, 8:26 3
Vuko napisał/a:

W sumie materiał do wyjebania bo nic nie widać. Ani uderzenia ani skutków, po prostu wielkie jebane nic.

nikogo tutaj nie obchodzi co usłyszałeś od partnera, podczas swojej inicjacji seksualnej
Zgłoś
Novac 2014-05-05, 11:38 1
Polecam zmienić kamerę. Na tej nawet w trybie HD nie widać tablic rejestracyjnych samochodu przed Tobą.
Zgłoś
bonus254 2014-05-05, 13:14
co to za piosenka ?
Zgłoś
mistrz173 2014-05-05, 13:49 1
Za sabaton piwerko.
Zgłoś
dsk4rav 2014-05-05, 14:28 1
za sabatona piweczko , dobry materiał !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem