📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla tego bhp to podstawa, ale zbroje pewnie obsrane
Zajebiste zabezpieczenia, u nas to kazali by sie przypinac do barierek tego elementu który sie zjebal.
Zajebiste zabezpieczenia, u nas to kazali by sie przypinac do barierek tego elementu który sie zjebal.
jebała platforma obywatelska.
Podejrzewam że behapowca po butach całowali za to, że ich opierdalal co by uprzeze zapinac.
Wiewór napisał/a:
Podejrzewam że behapowca po butach całowali za to, że ich opierdalal co by uprzeze zapinac.
ludzie w takich miejscach pracy jak nie chcą popełnić samobójstwa doskonale wiedzą jak się przed tym zabezpieczyć, fakt czasami rutyn, lenistwo albo skleroza da znać o sobie
Oldgun napisał/a:
u nas to kazali by sie przypinac do barierek tego elementu który sie zjebal.
A co by było jakby się zjebał element do którego oni byli przypięci?
Odkręcał, odkręcał aż w końcu odkręcił!
Dobrze płatna robota ale chyba przoduje w liczbie wypadków w pracy
shoe5maker napisał/a:
A co by było jakby się zjebał element do którego oni byli przypięci?
Prawdopodobnie by utoneli. Bo platformy są stawiane w wodzie
A tak serio to pewnie sa przypieci do jakiejś szyny ktora jak jebnie to z cala platforma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów