📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
0:09 dziadek chciał być jak edward i ręką zatrzymać pędzące auto (nie ogladalem zmierzchu widziałem zwiastuny XD)
To wszystko przez trabanta . Co do harda to nie widać śmierci flaków itp . a te Suzuki waży tyle , że pewnie nawet im nic się nie stało bo nie wpada w nich z pełnym impetem tylko powoli się na nich przewraca :/
he he Tramborghini straciło stabilność przy wychodzeniu z nadświetlnej
Facet wyjmuje ręce w stronę samochodu a chwilę później zamiast samochód zmiażdżyć tych ludzi bokiem to obraca się w miejscu o 45 stopni.
TO MUSIAŁ BYĆ SUPER BOHATER
PS.
Sorry mistrzu, już poprawiłem. Nie gniewaj się proszę...
Facet wyjmuje ręce w stronę samochodu a chwilę później zamiast samochód zmiażdżyć tych ludzi bokiem to obraca się w miejscu o 45 stopni.
TO MUSIAŁ BYĆ SUPER BOHATER
PS.
Sorry mistrzu, już poprawiłem. Nie gniewaj się proszę...
6Dark6Bartek6 napisał/a:
0:09 dziadek chciał być jak edward i ręką zatrzymać pędzące auto (nie ogladalem zmierzchu widziałem zwiastuny XD)
Taaak, taaak, tłumacz się dalej gimbusku, i tak wszyscy wiedzą, że fapnąłeś nieraz przy całej sażce...
MyBijaCZ napisał/a:
Obczajcie ten moment:
Obrazek
TO MUSIAŁBYM SUPER BOHATER
Słyszałem o wielu superbohaterach, ale Musiałbym Superbohater jest mi obcy. Może rozwiniesz temat?
co to kurwa za muzyka?!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów