Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzisiaj w nocy jakiś skurwysyn jeździł koło mojego domu czymś, co strasznie wyło i pierdziało. Przyniosłem kilkanaście kostek brukowych, jak się znowu pojawi, zakurwię mu w to jeździdełko kosteczką. Dorzucę bez problemu, najlepiej gdy będzie jechał, choć gdy stanie na światłach, też będzie uciesznie...
Elektryczny czy nie, chuj mu w pedały.
Dzisiaj w nocy jakiś skurwysyn jeździł koło mojego domu czymś, co strasznie wyło i pierdziało. Przyniosłem kilkanaście kostek brukowych, jak się znowu pojawi, zakurwię mu w to jeździdełko kosteczką. Dorzucę bez problemu, najlepiej gdy będzie jechał, choć gdy stanie na światłach, też będzie uciesznie...
Nie zapomnij kamery włączyć.
Jak Cie już dogoni i będzie przekopywał to powiedz mu żeby to nagrał też.
Jak Cie już dogoni i będzie przekopywał to powiedz mu żeby to nagrał też.
Będę rzucał z 3 piętra, więc może mi skoczyć na pędzel, a jak przyjdzie do mieszkania, to mu zajebię w ryj.
Będę rzucał z 3 piętra, więc może mi skoczyć na pędzel, a jak przyjdzie do mieszkania, to mu zajebię w ryj.
Jak przyjdzie do mieszkania to sie osrasz w pory. Lepiej nie rzucaj niczym.
wiesz że elektryków praktycznie nie słychać?
wiesz że elektryków praktycznie nie słychać?
A ty wiesz, że nie napisałem o hałasującym elektryku? Co za kurwa analfabeta pierdolony?!
Jak przyjdzie do mieszkania to sie osrasz w pory. Lepiej nie rzucaj niczym.
To taki chuj jak ty jeździ nocami jakimś pierdzącym złomem?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów