Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Wypadek na S8
MrRogalik • 2015-01-15, 19:35
Dzisiejszy wypadek na S8. Rover z impetem uderza rozpędzony w naczepę , obraca się i uderza w nią ponownie. Poszkodowany wyszedł o własnych siłach, ale był w szoku. Akcja od początku. Później przyśpieszona akcja ratownicza i zdjęcie rozwalonego auta.
Materiał własny z dziś.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kondziovsky 2015-01-15, 19:44
wyklepie sie
Zgłoś
seattle 2015-01-15, 20:16 1
chuja widać od poczatku
Zgłoś
SamSobieBogiem 2015-01-15, 20:47 11
myślałem, że rower, a tak to chujnia, zwykły wypadek...
Zgłoś
NastyRascal 2015-01-15, 21:10 6
no i to sie nazywa nagranie, dobra jakosc.
takie pytanie jak on wypizdzil? wyprzedzic chcial i mu miejsca "braklo"? czy jak?
Zgłoś
MrRogalik 2015-01-15, 21:17 9
Ja miałem na blacie 125, on mnie wyprzedził chwilę wcześniej , zapierdzielał nieźle. Wydaje mi się ,że przysnął i wygrzmocił w tył naczepy, później w bok i zahaczył jeszcze barierki.
Zgłoś
qbswwa 2015-01-15, 21:20
Sprzedam rover. Po lekkiej stłuczce. Jeździła kobieta.
Zgłoś
limon 2015-01-15, 21:20
co się stało temu kierowcy z rovera???
Zgłoś
support3 2015-01-15, 21:20 3
krata browca dla Was za Waszą postawę
Zgłoś
maniutekxxxx 2015-01-15, 21:20 30
Rozjebali mnie ratownicy z karetki który nagrywali startujący śmigłowiec ratunkowy, gdyby pewnie mogli to by sobie jebnęli selfie na fejsa. Duże piwo dla kierowcy ciężarówki który zachował się zawodowo sprawdził czy z gościem wszystko ok a następnie odpiął zasilanie.
Zgłoś
el_kadafi 2015-01-15, 21:22 1
Typowi debile. Stoją na drodze szybkiego ruchu plecami do nadjeżdżających samochodów i pierdolą przez tel. A CB to tylko na "suszarki" wożą bo nie wpadli na pomysł żeby ostrzec innych kierowców. Typowy przykład jak być debilem na drodze. Ale jest zaleta bo fajne są z nimi potem filmiki na sadistic
Zgłoś
2ic 2015-01-15, 21:22 7
Gracje za materiał, brawo za montaż jak by większość umiała udokumentować to w taki sposob to sadistic byłby piękniejszy.
Chuj mnie strzela jak wice cos nagrywane klapkiem albo kapslem od piwa.
Zgłoś
MrRogalik 2015-01-15, 21:23
TRafiłeś w 10! Jębnęli sobie selfie na tle śmigłowca! Kierowcy prawdopodobnie nie stało się nic pomimo niezapiętych pasów !
Zgłoś
dlubacz2 2015-01-15, 21:29 21
Dlaczego karetka przywiozła rannego na miejsce wypadku?

Zgłoś
mk61 2015-01-15, 21:34
Jaka kamerka?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem