Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszyscy zamiast ratować, to zaczęli spierdalac
Dziwisz się? Kto normalny podejdzie do płonącej cysterny??
Płonąca po wypadku cysterna, a ty byś leciał ratować? Logika podpowiada spierdalać!
Płonąca po wypadku cysterna, a ty byś leciał ratować? Logika podpowiada spierdalać!
Płonąca cysterna nie stanowi żadnego zagrożenia, dopóki jest w niej paliwo- niebezpieczna staje się, gdy paliwo się wypali, i zostają w niej opary. Pełny zbiornik nigdy nie wybucha!
Płonąca cysterna nie stanowi żadnego zagrożenia, dopóki jest w niej paliwo- niebezpieczna staje się, gdy paliwo się wypali, i zostają w niej opary. Pełny zbiornik nigdy nie wybucha!
Błąd. To opary paliwa się palą tak samo jak opary wosku w świecy. Weź trochę paliwa ze stacji, wlej do miski i wrzuć podpalonego kiepa- szlug zgaśnie. A pełny zbiornik wyjebie bez problemu o ile podgrzejesz go do 400 stopni. I od razu odpowiadam- lecąca na boku cysterna po asfalcie może bez problemu takie temperatury osiągnąć, więc jeśli w międzyczasie się rozszczelni to może jebnąć aż miło. To samo tyczy się już płonącego zestawu.
A co do zapierdalania na czerwonym to trzeba być debilem albo lubić ryzyko przejeżdżasz na czerwonym i 50% szans, że coś bd jechać albo nie.
Według prawa chyba tak jest, że jak jest zagrożenie Twojego życia/ zdrowia to nie trzeba ratować ale jak napisałem chyba.
A co do zapie**alania na czerwonym to trzeba być debilem albo lubić ryzyko przejeżdżasz na czerwonym i 50% szans, że coś bd jechać albo nie.
W każdej sekundzie życia masz 50% na to że umrzesz.
W każdej sekundzie życia masz 50% na to że umrzesz.
co Ty pier**lisz jak ide spać to mam połowe szansy, że wstane żywy?
matka wie, że ćpiesz?
edit: Ty przy porodzie miałeś chyba 50 szans na przeżycie a jednak Ci się udało zagraj w jakąś loterię bo jedną wygrałeś.
szkoda ze Cie tam nie było. Ratowałbyś
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów