📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ha ha ha, jakie ciule , nie zapieli pasów na motorze
no i jebut
Pojebane są takie zakręty, raz się mocno obsrałem na podobnym, fuks że nic nie jechało
kto by się spodziewał, że siedzenie na kiblu takie niebezpieczne jest
Dzisiaj miałem podobną sytuację. Wracam sobie spokojnie jadę jakąś wioską i koleś dezelem transitem wyjechał mi na dzwona za zakrętu (był taki mega ostry) i dość szybko pędził. Szybko hamulec i odbicie na trawę, dobrze że żadnego spadku nie było. Inaczej materiał na harda
Jak powie w niebie, że zabił się na skuterze, to aniołom ze śmiechu puszczą zwieracze.
Przepraszam, że pytam (jeżdżę tylko na wrotkach) ale.. jak jeździec odkurzacza mógł nie zauważyć tego samochodu?
Miał przecież dobrą widoczność trasy + wystarczająco czasu aby nawet zjechać na skraj lewej strony drogi. No, chyba że był w transie spowodowanym zachwytem skutecznością wietrzenia waginy w ów sposób..
Miał przecież dobrą widoczność trasy + wystarczająco czasu aby nawet zjechać na skraj lewej strony drogi. No, chyba że był w transie spowodowanym zachwytem skutecznością wietrzenia waginy w ów sposób..
@manson_ na mota tak jest, ze sie mysli, ze da sie rade wyciagnac A takie zakrety sa na tyle chujowe, ze 'obstawiasz' ze zaraz bd luzniej, dodajesz lekko gazu, wyrzuca cie a tu dupa, zakret nabiera wieskzego promieniu skretu
MaczoJuh napisał/a:
@manson_ na mota tak jest, ze sie mysli, ze da sie rade wyciagnac A takie zakrety sa na tyle chujowe, ze 'obstawiasz' ze zaraz bd luzniej, dodajesz lekko gazu, wyrzuca cie a tu dupa, zakret nabiera wieskzego promieniu skretu
bóg zapłać, dobry człowieku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów