📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
kiedyś myślałem że o to w tych zawodach chodzi - że wygrywa ten, kto zrobi największy i najbardziej widowiskowy rozpierdol.
RockyWood napisał/a:
kiedyś myślałem że o to w tych zawodach chodzi - że wygrywa ten, kto zrobi największy i najbardziej widowiskowy rozpierdol.
Dostaje nagrodę publiczności.
głupi ten sport jak ja pierdole...
ja to podziwiam wytrzymałość tej siatki przy torze... u nas by pewnie szwagier dostał zlecenie, połowę materiałów by ukradli i by było jak w oszukać przeznaczenie
A mnie w sumie jakoś strasznie nie dziwi, popularność tego sportu w USA. Sam bym kiedyś z chęcią obejrzał takie zawody, gdzie auta wyglądem zbliżone do zwykłych osobówek, zapierdalają przeszło 300 km/h w odstępach półmetrowych.
Hamerykańce to jednak dziwni ludzie. Wyścig pedał w podłoge i tak dwie godziny... nawet skręcać nie trzeba bo pochył toru robi to za Ciebie... pewnie bigmaki wpierdalają po drodze
Walnijcie się w łeb jeden z drugim
Rozbujali lanosa na szosie do 120 i wszystko wiedzą o wyścigach.
a amator latania nie dość że wyszedł bez szwanku to jeszcze zajął 7 miejsce
Rozbujali lanosa na szosie do 120 i wszystko wiedzą o wyścigach.
a amator latania nie dość że wyszedł bez szwanku to jeszcze zajął 7 miejsce
w hd ładnie to wygląda, jakbym tam był
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów