Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:06
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Wypadek na trasie Gniezno-Bydgoszcz z 24.07.2014. Auto jadące przed samochodem ciężarowym wpadło w poślizg i dachowało. Na szczęście mężczyźnie jadącemu osobówką nic się nie stało. Z pomocą kierowcy ciężarówki opuścił pojazd.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
maksymilian45 2014-07-25, 16:18 31
Co za pizda podjechała pod kamere...
Zgłoś
kwrtwlp 2014-07-25, 16:22 1
Tylko mi się wydaje że osobówkę busik przyciął?

Trochę daleko i nie widać czy tamten nie próbował przyśpieszać wyprzedzany, ale to raczej domena części niedorobionych kierowców ciężarówek.
Zgłoś
Torwald 2014-07-25, 16:38 5
kwrtwlp - nie przyciął tylko osobówka chciała wyprzedzać auto przed sobą, ale nie ogarnęła tego że bus ją wyprzedza. Widać przez moment jak zjeżdża w jego stronę i szybko odbija w prawo. A potem widać czym się to skończyło
Zgłoś
Smutas 2014-07-25, 16:56
Chujnia, on go faktycznie ratował! A już miałem nadzieję że go podpali.
Zgłoś
Przema 2014-07-25, 17:25
XXI w a filmik w jakości jak sprzed dwóch dekad
Zgłoś
DMT 2014-07-25, 17:27 12
Smutas, czekamy na filmik jak ty będziesz w takiej sytuacji i ktoś cię podpali, po czym wrzuci na harda.
Zgłoś
4................h 2014-07-25, 17:35 2
Już wkrótce będziemy mieli własne kompilacje, staniemy się niezależni i wreszcie będziemy mogli nałożyć sankcję na internet dla Rosjan

Btw. co za debil zrobił niepotrzebny korek, dobrze ze sie ogarnal
Zgłoś
Twist50 2014-07-25, 17:41 1
a na filmie 2012/6/11 nie bajeruj nas tu
Zgłoś
orz1 2014-07-25, 17:54 6
browar za postawę i tyle
Zgłoś
MadChemist 2014-07-25, 18:04
Chyba jeden z niewielu filmików z wypadków, gdzie można pogratulować prawidłowej reakcji
Zgłoś
ziomka22 2014-07-25, 18:49
fejk! no bo jak to, kierowca ciężarówki nie skomentował tego chociażby mała kurwą?

chyba, że niemowa... albo jehowy.
Zgłoś
hgh 2014-07-25, 19:50
Zajebiście dobrana nuta, uwielbiałem przelatywać całą mapę w Carmageddon II z tą muzą w tle.

Widać nie tylko ja lubię latać z tą muzą.
Zgłoś
sobczi 2014-07-25, 20:00 5
SemirN napisał/a:

Na szczęście mężczyźnie jadącemu osobówką nic się nie stało.

a Ty skąd się urwałeś?
Zgłoś
GadzioO 2014-07-25, 20:55
Mówcie co chcecie ale aż się miło zrobiło jak ludzie zaczęli się zatrzymywać i pomagać , Można kurwa Polacy ? Możemy mieć wszystko tylko musimy chcieć !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem