📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ktos wie co to utwór, chcialbym go puscic mojej zaraz przez tym jak dojde na jej twarz, bardzo tego nie lubi
mastapedro napisał/a:
Ktos wie co to utwór, chcialbym go puscic mojej zaraz przez tym jak dojde na jej twarz, bardzo tego nie lubi
youtube.com/watch?v=es3ngHC0-Dc&ab_channel=TheOSTrance
mastapedro napisał/a:
Nie lubi jak jej muzykę włączasz?
mastapedro napisał/a:
Zakaz pedałowania pedale. Wszyscy wiedzą, że chciałem napisać ,,Mu" i ,,Jemu" ale korekta na szmartfonie się odpaliła i chuj wszystko strzelił
Halman szukam starego rpga z kturego jest podkład do tego filmiku. Wiesz coś może??
Thennomad napisał/a:
Halman szukam starego rpga z kturego jest podkład do tego filmiku. Wiesz coś może??
Było we Frontier: Elite II
zaczęło się niewinnie, a za chwilę rozpizdziel na 150
hacked15 napisał/a:
ale tam gigantyczne grzyby rosną ^.-
U nas największy grzyb ma metr pięćdziesiąt w kapeluszu i nazywa się jarosław kaczyński.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów