Pechowe miejsce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam tylko jedno pytanko Co on kurwa tworzył ??
@up uczy się chyba padać na miękkim . Ale chyba mu nikt kurwa nie powiedział że na asfalcie raczej się ta sztuka mu nie sprawdzi.. Szkoda maszyn tylko. Pole i buraki..
{*} dwie Yamahy R1 rn22 zgruzowane
dlatego uważam że do egzaminów na prawko powinni dołączyć psychotesty... niby ma motor i sam siebie zabije... ale jak u mnie w okolicy walną motorem w gościa to było słychać tylko huk no a gościu oczywiście w częściach... kurwa szybcy wściekli się znajdują, raczej posrani i pojebani... jak się chce motorem polatać to się kurwa na tor jedzie...
Dla mnie to wyglądało jakby oni się rozstawili na całej jezdni, a on po prostu nie chciał w nich wjechać i dlatego znalazł się na polu.
ludzie dajcie już spokój z tymi nieudacznikami na 2 kółkach, toż to żałosne
Motocyklista ze mnie żaden, ale zawsze myślałem, że motorem, a już zwłaszcza ścigaczem, jeździ się po szosie, a do orania pola służą traktory.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów