Pechowe miejsce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Mam tylko jedno pytanko Co on kurwa tworzył ??
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
{*} dwie Yamahy R1 rn22 zgruzowane
dać rolnikowi motor to po polu będzie nim jeździł....
dlatego uważam że do egzaminów na prawko powinni dołączyć psychotesty... niby ma motor i sam siebie zabije... ale jak u mnie w okolicy walną motorem w gościa to było słychać tylko huk no a gościu oczywiście w częściach... kurwa szybcy wściekli się znajdują, raczej posrani i pojebani... jak się chce motorem polatać to się kurwa na tor jedzie...
Dla mnie to wyglądało jakby oni się rozstawili na całej jezdni, a on po prostu nie chciał w nich wjechać i dlatego znalazł się na polu.
ludzie dajcie już spokój z tymi nieudacznikami na 2 kółkach, toż to żałosne
Motocyklista ze mnie żaden, ale zawsze myślałem, że motorem, a już zwłaszcza ścigaczem, jeździ się po szosie, a do orania pola służą traktory.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów