W Teksasie(USA) mężczyzna czyszcząc broń przypadkowo postrzelił dwóch murzynów, a trzeciego ranił nożem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a gdzie był w tym czasie czwarty czarnuch
"przypadkowo"
Xax6 napisał/a:
W Teksasie(USA) mężczyzna czyszcząc broń przypadkowo postrzelił dwóch murzynów, a trzeciego ranił nożem.
Ten nuż to pewnie bagnet, na który przypadkiem nadział się 3 murzyn próbując reanimować pierwszego.
kaktus83 napisał/a:
Ten nuż to pewnie bagnet, na który przypadkiem nadział się 3 murzyn próbując reanimować pierwszego.
A nóż możesz mieć rację...
Szeryf w Teksasie (USA) wezwany do incydentu (martwy Afroamerykanin, 12 ran ciętych, 2 rany szarpane, 14 krotnie postrzelony z co najmniej 3 kalibrów broni)
wzrusza ramionami mówiąc:
"30 lat czynnej służby i pierwszy raz widzę tak brutalne samobójstwo..."
wzrusza ramionami mówiąc:
"30 lat czynnej służby i pierwszy raz widzę tak brutalne samobójstwo..."
albatroz napisał/a:
Xax6
"A nóż możesz mieć rację... "
A nuż - analfabeto.
Czytasz wszystkie komentarze czy tylko co trzeci?
w Texasie (USA) na wypadek gdyby ktoś pomyślał, że chodzi o Texas (Zimbabwe)
raper900 napisał/a:
Czytasz wszystkie komentarze czy tylko co trzeci?
To jest tak samo jak z kawałem:
W lesie podchodzi do jedzącego jeżyka zajączek i się pyta:
- Co jesz?
- Co zając? - odpowiada jeżyk.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów