📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to tak jest jak się ma jedną podkolanówkę żółtą a drugą czerwoną...
Gdyby te ranty były ostrzejsze. Ech...
No i to jest kurwa prawdziwy sport. Nie jakieś bieganie za piłką dla pedałów.
Czemu ten upośledzony sternik się zatrzymał? Dostał polackie obywatelstwo czy usunięto mu połowę masy mózgowej?
byłby bardzo fajny materiał, jakby nabiło tą ciotkę w gejowskich rajtuzach (pewnie lubi anal)
Troszkę w lewo i typ miałby złamaną szczękę...
Po co w ogóle się zatrzymywać na środku rzeki skoro trwają wyścigi i taka sytuacja jest prawie że pewna?
Po co w ogóle się zatrzymywać na środku rzeki skoro trwają wyścigi i taka sytuacja jest prawie że pewna?
Widać, że nigdy kajakiem po rzece nie pływaliście. Nie chcieli się wpierdolić w ekipę po prawej i za bardzo zniosło ich w kierunku brzegu. Pechowo wjebała się w nich inna ekipa
Prędkości podchodzą, pod 20k/h ale pamiętać trzeba, że to woda i hamowanie praktycznie nie istnieje, oprócz kontry wiosłem, co chciał zrobić sternik kamerujący, ale kazał tylko jednemu jednak inny tempak z drugiej strony też zaczął, a w amoku reszta pomyślała, że stop wiosła. Potem to już widać. Dodam trzy lata temu na polskiej malcie byłą akcja że na czołówki sobie wjechali polscy seniorzy i juniorzy, jeden z nich (junior) tak dostał, że skończyła się kariera koleś jeździł na wózku...
dużo mógłbym opowiadać o tym sporcie ale nie chcę przynudzać
dużo mógłbym opowiadać o tym sporcie ale nie chcę przynudzać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów