Wczoraj około 20.20 facet uciekał z miejsca zderzenia z taxi,miał w krwi ponad 1.5 promila alkoholu potem spowodował wypadek śmiertelny w którym zginęła 22 letnia matka a jej 5-letnia córka w stanie krytycznym został zawieziona do szpitala.Facet przeżył ale jak dla mnie niepowinnien.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
22 lata? Niezła mamuśka skoro w wieku 16 lat zachodzi w ciąże.
BTW: Domniemam że obydwie kobiety podróżowały tym pudełkiem ze stajni VW jak się nazywa "lupo" Nie wiem jak można wsadzić żonę i córkę w takie pudło? Nawet tir nie musi uczestniczyć w wypadku żeby zrobić pudełko do zapałek z takiego samochodu. Rozumiem że każdy orze jak może ale skoro jest ktoś dla nas najcenniejszy to dbajmy o ich bezpieczeństwo bo jak wiadomo na drogach jeżdzą idioci i przed tymi idiotami trzeba się zabezpieczyć. Nigdy bym nie wsadził kogoś bliskiego do takiego samochodu wolałbym kupić starszy ale większy żeby zapewniał bezpieczeństwo osób przebywających w nim. Większość kieruje się tym aaa kupie se nowy z salonu fakt że mniejszy ale nowy! a potem wychodzą takie kwiatki.
Disujcie ile chcecie ale ja jestem takiego przekonania i jego nie zmienie.
BTW: Domniemam że obydwie kobiety podróżowały tym pudełkiem ze stajni VW jak się nazywa "lupo" Nie wiem jak można wsadzić żonę i córkę w takie pudło? Nawet tir nie musi uczestniczyć w wypadku żeby zrobić pudełko do zapałek z takiego samochodu. Rozumiem że każdy orze jak może ale skoro jest ktoś dla nas najcenniejszy to dbajmy o ich bezpieczeństwo bo jak wiadomo na drogach jeżdzą idioci i przed tymi idiotami trzeba się zabezpieczyć. Nigdy bym nie wsadził kogoś bliskiego do takiego samochodu wolałbym kupić starszy ale większy żeby zapewniał bezpieczeństwo osób przebywających w nim. Większość kieruje się tym aaa kupie se nowy z salonu fakt że mniejszy ale nowy! a potem wychodzą takie kwiatki.
Disujcie ile chcecie ale ja jestem takiego przekonania i jego nie zmienie.
Cytat:
Najbardziej piekielne jest to że za spowodowanie wypadku maksymalnie grozi mu 8 (osiem) lat odsiadki. Za dobre sprawowanie może wyjść po czterech.
idioto za spowodowanie wypadku ale nie ze skutkiem śmiertelnym pod wpływem alkoholu.
25 lat albo dożywocie.
Typ był najebany jak szpryca 1.5 promila miał.
Panowie i dlatego patrząc na to i na to co się może wydarzyć moja kobieta nie będzie jeździć gównem tylko porządną furą i nie ma że ma być małe. Ma być k**** bezpieczne przede wszystkim. Duże, z 11 airbagami, czołg kurwa czołg!
NIe trzeba dla niego zadnej kary smierci, wydal na siebie wyrok wsiadajac pijany do auta i zabijajac ta niczemu winna kobiete. 2 lata temu, byl na slasku dosc glosny wypadek motocyklowy. Pijany kierowca wjebal sie w motocykliste, ktory w ciezkim stanie trafil do szpitala (ujebalo mu nogi, stracil wole do zycia - zmarl po tygodniu). Pijaczek wiekszosc czasu spedzil w areszcie ale moge sie domyslac jak milo byl tam traktowany, gdyz powiesil sie poltorej miesiaca pozniej. Mysle, ze policja i kolesie z ciupy maja takie samo zdanie o takich skurwielach jak 99% spoleczenstwa. Pijak w aucie to dla mnie ten sam typ czlowieka co pedofil.
Można poprawiać tylko poniżej 60 min
a ja bym takiego frajera oddałem rodzinie tej kobiety , tak sam na sam
On przypiety do stołu i rodzina z narzędziami
On przypiety do stołu i rodzina z narzędziami
Poprostu miała za słabe auto. Było sobie w124 kupić i po sprawie.Kto takie gówniane auta kupuje.
Nawet jak dożywocie dostanie, to kurwa jego utrzymanie będzie więcej kosztowało niż ja dostaje za moją ciężką pracę. Może chociaż w pierdlu rozpuszczą plotkę, że lubi dzieci albo coś.
"Dla takiego typa kara śmierci poprzez crashtest auta przy prędkości 200km/h w betonowy mur ."
Za szybko by zginął.
Za szybko by zginął.
Twarda napinka - bo zginęła matka dziecka . . . ale przeciw fotoradarom dalej będziecie drzeć japę! zawszeni hipokryci . . .
Cytat:
Dla takiego typa kara śmierci poprzez crashtest auta przy prędkości 200km/h w betonowy mur .
A nie lepiej wytatuować mu na czole "Allah sucks dicks" i wyrzucić go na spadochronie nad jakimś krajem na Bliskim Wschodzie?
Wpierdol taki żeby się posrał w bólu.
Chętnie sam bym mu wjebał, ale być może to jest jakiś wielki chuj i moje marne 70kg wagi mogłoby nie starczyć więc napiszę, że powinni go chuja wsadzić do jakiejś klatki z fighterem, który waży ze 100kg albo z jakimś sprytnym wojskowym, który miałby do dyspozycji calową rurkę...
Jakbym był na miejscu rodziny tej zmarłej bym go chuja na bank jakąś pałą zajebał
Chętnie sam bym mu wjebał, ale być może to jest jakiś wielki chuj i moje marne 70kg wagi mogłoby nie starczyć więc napiszę, że powinni go chuja wsadzić do jakiejś klatki z fighterem, który waży ze 100kg albo z jakimś sprytnym wojskowym, który miałby do dyspozycji calową rurkę...
Jakbym był na miejscu rodziny tej zmarłej bym go chuja na bank jakąś pałą zajebał
Kurwa! Ta dziewczynka razem z moją córką chodzą do przedszkola, normalnie nawet sobie nie wyobrażacie jaka to tragedia!
Smutna historia...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów