📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i go zdmuchnęło.....;D
Inspekcja pracy wzięła w łapę.Teraz będzie wina koparkowego :/
Pracownik zlekceważył podstawowe zasady BHP. Nie był dobrze w widoczny sposób oznakowany, co zaobserwować możemy w trakcie wydzielania się kłębów kurzu, wywołanych, przez rażące ze strony pracownika zaniedbanie oraz nonszalancję. Pracodawca oczywiście dopełnij wszelkich wymogów bezpiecznej pracy na stanowisku. Inspektor Pracy.
kasku nie mial i jellow jacket i okularów to są efekty
co wy pierdolicie jaka inspekcja pracy jakie BHP widać że to murzyny i w afryce pewnie to tam niech robią co chcą, nikogo to nie interesuje...
@up
Coś kręcisz,murzyni i koparka?
Coś kręcisz,murzyni i koparka?
kurwa takie pierdolnięcie aż koparkę podniosło 0_0
ulthart, Właśnie, przeciez nie tak dawno temu udostepnione zostaly materialy na ktorych widac rower wynaleziony przez murzynskich naukowcow. Koparka to dopiero za 120lat gdzies...
Na co on tam wybiegł!?! Podtrzymać chciał?
Ta... Tylko dlaczego no chciał uciekać z koparki skoro na każdym kursie i według przepisów BHP trzeba pozostać w kabinie. Kabiny typu ROPS/FOPS są tak skonstruowane żeby wytrzymać uderzenia i napór spadających skał.
A jeżeli nie wytrzymałaby to przynajmniej wiadomo gdzie ciała szukać.
A jeżeli nie wytrzymałaby to przynajmniej wiadomo gdzie ciała szukać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów