📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Pralpunkt napisał/a:
Jakie wyprzedzanie dla mnie to wymijanie uczestników ruchu jadących wolniej
Kierowca nie ogarnął wagi pojazdu dlatego poszedł jak
Wyprzedzanie – manewr przejeżdżania (bądź przechodzenia) obok pojazdu lub uczestnika ruchu poruszającego się w tym samym kierunku. Często mylone z wymijaniem
Wymijanie – według prawa o ruchu drogowym przejeżdżanie obok pojazdu lub uczestnika ruchu poruszającego się w przeciwnym kierunku.
Jedno mnie zastanawia. Jak jeep, który wjedzie na tzw. bezdroże od razu ma rozwalona chłodnicę.
jebana karma
mebart napisał/a:
Jedno mnie zastanawia. Jak jeep, który wjedzie na tzw. bezdroże od razu ma rozwalona chłodnicę.
Jeep, który został stworzony aby wozić rodzinne dupki do szkoły i do pracy - to nie jest ten model, który może się władować z asfaldu w krzaki i wyjdzie bez szwanku Pomijam fakt, że chłop zajebał w solidny głaz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów