📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ten ruski amerykanin jeździ szybko ale bezpiecznie. To znaczy jeździł do czasu...
Dirt and jebli
Piękna "sceneria", jak ze "strusia pędziwiatra". Chłopu pewnie też się skojarzyło
To po chuj piszesz o jebanej karmie,ze nie bedziesz pisal? Jeszcze o komentka, subika i stukniecie w dzwoneczek popros...
Znawca_Cipek napisał/a:
To po chuj piszesz o jebanej karmie,ze nie bedziesz pisal? Jeszcze o komentka, subika i stukniecie w dzwoneczek popros...
Chodziło o zwrot karma wraca który jest tu nagminnie stosowany, biorę pod uwagę twoja opinie Znawco
Jakie wyprzedzanie dla mnie to wymijanie uczestników ruchu jadących wolniej
Kierowca nie ogarnął wagi pojazdu dlatego poszedł jak
Kierowca nie ogarnął wagi pojazdu dlatego poszedł jak
Pralpunkt napisał/a:
A takie wymijanie poprawnie nazywa się...?
Black Snake napisał/a:
A takie wymijanie poprawnie nazywa się...?
Jedziesz prawym pasem drogi ekspresowej z prędkością 120 km/h i dojeżdżasz do pojazdu, który porusza się wolniej. Zjeżdżasz więc na lewy pas i kontynuujesz podróż nie zmieniając prędkości, a pojazd jadący wolniej zostaje z tyłu - to jeden z przykładów wyprzedzania. W ustawie Prawo o ruchu drogowym czytamy, że wyprzedzanie to przejeżdżanie lub przechodzenie obok pojazdu lub uczestnika ruchu poruszającego się w tym samym kierunku.
Nie chce mi się Tobie tłumaczyć poczytaj w internetach
Pralpunkt napisał/a:
Skoro jadą w tym samym kierunku, to raczej wyprzedzanie. Wymijanie to przejeżdżanie obok pojazdu poruszającego się w przeciwnym kierunku. Ciesz się, że nie wyłapał tego jakiś zjeb, który zwyzywałby cię od najgorszych, insynuował znalezienie prawka w chipsach, doradzał oddanie go na komisariacie itp.
StalowyNożyk napisał/a:
Skoro jadą w tym samym kierunku, to raczej wyprzedzanie. Wymijanie to przejeżdżanie obok pojazdu poruszającego się w przeciwnym kierunku. Ciesz się, że nie wyłapał tego jakiś zjeb, który zwyzywałby cię od najgorszych, insynuował znalezienie prawka w chipsach, doradzał oddanie go na komisariacie itp.
I tu cie lubię
I tu mogęm się napić z tobą
Zapraszam na wódkę
No ładnie musiał zapierdalać.
jeep nie zdał testu łosia xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów