📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
miałem podobnie z lawetą,ale wyszedłem bez szwanku
Jako ekspert wypowiem się ze w takiej sytuacji powinien lekko dodać gazu
up, tak, jasne, nikt nie wątpi, że potrafisz prowadzić auto, a teraz wracaj do kuchni pozmywać naczynia po obiedzie
up,bo każdy baran w takiej sytuacji zaczyna hamować,i dla tego większość baranów ląduje w rowie.
samochod z przyczepa nie moze jechac wiecej niz 70kmh poza terenem zabudowanym oraz 80kmh na autostradzie jak sie nie myle, ale to do tego dochodza warunki atmosferyczne ktore panuja na drodze(wiatr,deszcz,snieg,itp) wiec trzeba wszystko brac pod uwage a nie zapierdalac maksymalnie dozwolona predkoscia do chuja pana kurwa.
ale chujek hwatko awaryjki włączył
Co za debil jeszcze hamował zamiast dać gazu. Za takie coś powinien stracić uprawnienia na przynajmniej 80 lat
Stary, tutaj już wrzucają śmiejące się dzieci, więc nic nie będzie zbyt mało sadystyczne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów