Świeża sprawa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Świeża sprawa.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gość zjebał sprawę.
To się nazywa "na pełnej kurwie"
donkapusta napisał/a:
Gość zjebał sprawę.
E a skąd? Od jakiegoś czasu zapewne miał to w planach.
O kurwa niezle
Jacek86s napisał/a:
Czy tylko ja widzę lecącego lekarza?
Poklatkowo to ja widzę pacjenta ubranego na czarno, a zaraz za nim lecą zielone szmaty z łóżka, na którym zapewne podróżował.
I tak pacjent powinien wysiadać! Szybko, sprawnie bez pomocników i noszy.
troche szkoda chujka, ktory zabieral ta barierke... :/
pewnie zarabial chujowa kase, pewnie mial rodzine.... poswiecenie, by innym zapewnic bezpieczenstwo. Nie spierdolil sprawy w jakis oczywisty sposob, nie wjebal sie pod samochod majac sluchawki na uszach itd. spierdalal w dobra strone, zrobil wszystko co mozna bylo zrobic a i tak pewnie polegl na miejscu... :/
pewnie zarabial chujowa kase, pewnie mial rodzine.... poswiecenie, by innym zapewnic bezpieczenstwo. Nie spierdolil sprawy w jakis oczywisty sposob, nie wjebal sie pod samochod majac sluchawki na uszach itd. spierdalal w dobra strone, zrobil wszystko co mozna bylo zrobic a i tak pewnie polegl na miejscu... :/
Dzisiaj napisał/a:
troche szkoda chujka, ktory zabieral ta barierke... :/
A tam pierdolisz mógł się uczyć to by nie siedział na bramce.
Jebany amator. Pewnie ichniejszy seba z gulfa iv albo BE EM WU starszego niż on sam.
Wygląda jakby coś czerwonego bryzgnęło na kamerę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów