📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dick napisał/a:
A tak niewiele do tłumu brakowało
![]()
dokładnie, tak niewiele brakowało do pieknego materiału na harda ;(

Ciekawie się patrzy jak ludzie z tłumu zaczynają biegać w kółko i do siebie wzajemnie bez żadnej sensownej przyczyny...

Cytat z wp : "trzeba być idiotą żeby chodzić na pokazy lotnicze - rok w rok na pokazie gdzieś na świecie rozbije się jakiś samolot i zginą ludzie" . Zgina to zgina? Po co temat drązyc. Bedzie co na harda wrzucic.
Wybieram się na Air Show do Radomia ale tam czai się chytra baba

Myślałem, że będzie tak jak na hamburgerykańskich filmach - drążek maksymalnie dociągnięty do jajec i samolot tuż przy powierzchni wykręca.

Chytra Baba tez ale co 4 lata w radomiu cos spada wiec w tym roku cos spadnie.

Sprajt18 napisał/a:
A widzisz gdzieś tu brzozę lub mgłę?Już wiecie jak było w smoleńsku

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie