polecam ... zderzenie z drzewem :]
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miraculously, everyone survived.
The pilot will make a full recovery and the rest of us escaped with
superficial injuries and feel very lucky to be alive . This trip was
much anticipated and due to our excitement we had our Gopro cameras
filming at various times. After flying up into the mountains for a hike
in the Frank Church River of No Return Wilderness we were planning on
flying to a small mountain town for dinner. Due to warming
temperatures we had a hard time gaining altitude. After taking off we
hit an air pocket that made us rapidly loose altitude, pushing us down
into the trees.
nic dziwnego jak pilot zamiast stery trzymać to z tabletem w rękach napierdala.
pewnie zmieniał status na fejsie, że właśnie jest w powietrzu
albo przegłądał poradnik dla pilotów
widać dobrze w 6:22
Jakbyś nie zauważył, to od początku to było przyczepione do sterów... Zapewne jakiś GPS.
już na samym początku widać było, że samolot jest zbytnio przeładowany. Bardzo dużo czasu zajęło maszynie oderwanie się od ziemi, a kiedy pilot chciał wznieść się do góry, to widać było jak dziub najpierw się podnosi, a potem opada w dół - jest tak ponieważ samolot miał za małą prędkość. Już od samego początku pilot powinien przerwać start, skoro widzi, że samolot nie chce iść do góry - dało się temu zapobiec. Później było tylko gorzej, kiedy zmienił kurs (wykonał zakręt) do zakrętu potrzeba większej prędkości, ponieważ jest większy opór samolotu, dlatego rozbili się o drzewa, bo zabrakło im prędkości przez to, że samolot był przeładowany - ewidentna wina pilota.
Jestem pilotem
Tak jak 96 % użytkowników tego serwisu jest pełnoletnia <ziew>.
Ja tam bym nie polecał zderzania z czymkolwiek, ale co kto lubi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów