polecam ... zderzenie z drzewem :]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
polecam ... zderzenie z drzewem :]
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bede pierwszy bede pierwszy akcja od 2.52 potem długo długo nic i od 4.26 normalnie dalej nic ciekawego
W 6:12 na pewno strzały.
Pięknie pilot amator przeciągnął. Chciał pokazać jak da się wolno nad samymi drzewami latać to ma.
ciekawe co było przyczyną.. silnik trzymał obroty, chyba gościu nie był taki głupi żeby zachaczyć o drzewa, chociaż po jego minie pod koniec filmiku nie wiem co mam sądzić.
To drzewo to smolenska sosna. Drzewo z rodziny drapierznych, poluje na ptaki oraz rzadziej na samoloty.
dziwne że skosili tyle drzew i samolot jakoś wygląda. Tupolewa doszczętnie rozwaliła 1 brzoza - ruskajamaszina
nic dziwnego jak pilot zamiast stery trzymać to z tabletem w rękach napierdala.
pewnie zmieniał status na fejsie, że właśnie jest w powietrzu
albo przegłądał poradnik dla pilotów
widać dobrze w 6:22
pewnie zmieniał status na fejsie, że właśnie jest w powietrzu
albo przegłądał poradnik dla pilotów
widać dobrze w 6:22
GoPro, Be a hero!
Niech żyją dobre kamery, bez nich sadol byłby o połowę skromniejszy!
Niech żyją dobre kamery, bez nich sadol byłby o połowę skromniejszy!
bullshit, jak dla mnie pilot zjebał, za co zapłacił poźniej połamanym ryjem za niski lot ---> mocniejszy podmuch wiatru i heja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów