Niezmienni – uważajcie na siebie i innych
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zenekpogromca napisał/a:
Od dawna oglądając te składanki zastanawiam się czym kierują się ludzie, którzy w nagłych sytuacjach zamiast hamować/próbować wyminąć i uratować sytuacje to z premedytacja i uporem maniaka napierdalają w klakson i drą ryja?
Czy oni myślą, że jak zatrąbią to przeszkoda nagle wyparuje ?
Tu są 2 typy osób.
1) ci którzy są chujowi za kółkiem i tak reagują z automatu.
2) tacy którzy mają coś do zrobienia i wyczuwają sytuację aby mieć darmową naprawę albo jeszcze tacy co chcą na tym zarobić.
Znajomy znajomego stryja szwagra po bracie ciotecznym teścia bratowej w moich snach jak miał do zrobienia zderzak po tym jak jakaś kurwa mu zarysowała na parkingu to śniło mi się, że wjebał się w typa który mu zajechał drogę aby z jego OC poszła naprawa.
W moim całkowicie zmyślonym śnie z małej ryski po danej kolizji miał lakierowanie całego zderzaka gdzie wcześniej w moim śnie miał zderzak ojebany z każdej strony.
4.44 za rozpierdzielona skode piwko leci.
Ach ta akcja z 5:00 jest po prostu piękna
Na własne życzenie się wpierdoliła
Zapamiętajcie pedalarze wy w pierwszej kolejności zaliczacie zgona w zderzeniu z autem. Więc trochę uważajcie dla własnego dobra.
Na własne życzenie się wpierdoliła
Zapamiętajcie pedalarze wy w pierwszej kolejności zaliczacie zgona w zderzeniu z autem. Więc trochę uważajcie dla własnego dobra.
Dobry ten pomysł z pikselowaniem cebulowych ryjów. Zawsze to mniej na wymioty zbiera.
Za każdym razem ostatni film to benger w tych ich seriach.
Za to ich szanuję... Piwko!
Za to ich szanuję... Piwko!
W MiVue są 3 typy nagrań:
1. Jazda
2. Parking
3. Zdarzenie
Nagrywa w seriach po 5 bądz 3 minuty.
Gdy pamięć urządzenia zostanie zapełniona - każde rozpoczęcie nowego nagrania kasuje najstarsze. Dzięki temu kamera
zawsze nagrywa niezależnie od pojemności karty pamięći.
Gdy dojdzie do zdarzenia (np. jebnięcia kołem o dziurę w ziemii bądz uderzenia w inne auto) -> dzwięk informuje o
przeniesieniu aktualnie nagrywanego 'klipu' do katalogu zdarzenie/emergency. Do momentu wyłączenia 'zdarzenia' (jeden z 3 przycisków na kamerze lub po prostu jej wyłączenie) -> następne nagrania automatycznie w trybie emergency będą wrzucane do tego katalogu.
Dzięki temu przy wznowieniu normalnej jazdy nie dojdzie do ich usunięcia.
## Karta jest podzielone na sekcje nagrań zwykłych i tych awaryjnych. Jeśli cała pamięć przydzielona dla nagrań awaryjnych zostanie zapełniona, to w momencie zdarzenia kamera wyemituje kilkusekundowy ekran pytający o to czy nagrywać obecne zdarzenia likwidując jednocześnie najstarsze nagranie z folderu emergency czy też nic nie robić (wyłącza tryb awaryjny i nagrywa jak zwykłe nagranie w folderze podstawowym).
1. Jazda
2. Parking
3. Zdarzenie
Nagrywa w seriach po 5 bądz 3 minuty.
Gdy pamięć urządzenia zostanie zapełniona - każde rozpoczęcie nowego nagrania kasuje najstarsze. Dzięki temu kamera
zawsze nagrywa niezależnie od pojemności karty pamięći.
Gdy dojdzie do zdarzenia (np. jebnięcia kołem o dziurę w ziemii bądz uderzenia w inne auto) -> dzwięk informuje o
przeniesieniu aktualnie nagrywanego 'klipu' do katalogu zdarzenie/emergency. Do momentu wyłączenia 'zdarzenia' (jeden z 3 przycisków na kamerze lub po prostu jej wyłączenie) -> następne nagrania automatycznie w trybie emergency będą wrzucane do tego katalogu.
Dzięki temu przy wznowieniu normalnej jazdy nie dojdzie do ich usunięcia.
## Karta jest podzielone na sekcje nagrań zwykłych i tych awaryjnych. Jeśli cała pamięć przydzielona dla nagrań awaryjnych zostanie zapełniona, to w momencie zdarzenia kamera wyemituje kilkusekundowy ekran pytający o to czy nagrywać obecne zdarzenia likwidując jednocześnie najstarsze nagranie z folderu emergency czy też nic nie robić (wyłącza tryb awaryjny i nagrywa jak zwykłe nagranie w folderze podstawowym).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów