Niezmienni – uważajcie na siebie i innych
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Akcja 0:50 typowy Janusz szos, zamiast się patrzeć przed siebie to się gapi na bok bo samochód stoi i potem przez takiego debila są korki...
Akcja z 5:53 - z czego oni kurwa te kioski robią, gościu jebnał z niemałą prędkością, myślę sobie poleci jak domek z kart, a tu żadnego uszkodzenia
2:00
Nie wiem czy bardziej mnie rozbawił debil na rowerze czy gość na wózku inwalidzkim...
Nie wiem czy bardziej mnie rozbawił debil na rowerze czy gość na wózku inwalidzkim...
3:08
Temu to chyba spieszy się na tamten świat :v
Temu to chyba spieszy się na tamten świat :v
@up kierowca powinien za to stracić prawo jazdy. 150 metrów przed przejściem było widać, że auta się zatrzymują.
3:15 kolejno wykonywane czynności przez babę za kółkiem:
1. zdziwić się
2. zatrąbić
3. przekląć
4. hamować
1. zdziwić się
2. zatrąbić
3. przekląć
4. hamować
Często przy takich akcjach jest ten dźwięk z kamerki. Co on oznacza? Jakiś szybki zapis czy zrobienie slajdu czy o co cho?
@up
To jest nadpisanie pliku, żeby przy następnej pętli nagrywania, nie skasowała się własnie ta akcja.
To jest nadpisanie pliku, żeby przy następnej pętli nagrywania, nie skasowała się własnie ta akcja.
Cytat:
Często przy takich akcjach jest ten dźwięk z kamerki. Co on oznacza? Jakiś szybki zapis czy zrobienie slajdu czy o co cho?
Jest to dźwięk który daje znać kierowcy, że nastąpił wg. urządzenia wypadek.
Jeśli urządzenie uzna, że siły przeciążeń są wysokie to algorytm interpretuje to jako możliwa kolizja, wypadek albo inna sytuacja drogowa a filmik z tego zostaje oznaczony w ten sposób aby rejestrator w pętli nagrań go nie usuwał póki ręcznie go nie skasujesz z nośnika danych.
Niektóre modele rejestratorów reagują w ten sposób nawet na dźwięk jakbys krzyknął głośno kurwa, fuck czy twoju mać.
Mój rejestrator ma takie coś i jak mi jakaś pizda wymusza i krzyknę KURWA MAĆ TY PEDALE JEBANY (albo jeśli kobieta to zamiast pedała PIZDO JEBANA) to później muszę ręcznie do kompa wkładać kartę pamięci i kasować bo w przeciwnym wypadku rejestrator nie dotknie tego pliku i będzie tam do usranej śmierci kolekcjonując ile kurew rzucam podczas jazdy.
Od dawna oglądając te składanki zastanawiam się czym kierują się ludzie, którzy w nagłych sytuacjach zamiast hamować/próbować wyminąć i uratować sytuacje to z premedytacja i uporem maniaka napierdalają w klakson i drą ryja?
Czy oni myślą, że jak zatrąbią to przeszkoda nagle wyparuje ?
Czy oni myślą, że jak zatrąbią to przeszkoda nagle wyparuje ?
Akcja z 1:15 niech mi ktoś znający się wytłumaczy kto będzie winny?
Bo ja mam takie spostrzeżenia, że owszem gość zmienił kierunek bez patrzenia, zrobił to gwałtownie z kierunkiem w ostatniej chwili, ale... motocykliści jechali jak chcieli, w zasadzie nie da się określić na jakim byli pasie, więc czy on wyprzedzał z prawego pasa, czy jechał za szybko i wjechał w niego będąc na tym samym pasie?
Jeśli ktoś się na tym dobrze zna (dobrze zna, a nie jest internetowym znawcą, albo motocyklistą który będzie bronić innych nawet przy 200km/h przez miasto) to proszę o wypowiedź, z chęcią poczytam.
Bo ja mam takie spostrzeżenia, że owszem gość zmienił kierunek bez patrzenia, zrobił to gwałtownie z kierunkiem w ostatniej chwili, ale... motocykliści jechali jak chcieli, w zasadzie nie da się określić na jakim byli pasie, więc czy on wyprzedzał z prawego pasa, czy jechał za szybko i wjechał w niego będąc na tym samym pasie?
Jeśli ktoś się na tym dobrze zna (dobrze zna, a nie jest internetowym znawcą, albo motocyklistą który będzie bronić innych nawet przy 200km/h przez miasto) to proszę o wypowiedź, z chęcią poczytam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów